Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

“Bizkandırayız”, halı sahaya indi

Bizkandırayız Platformu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı halı saha maçı ile kutladı. 7-7 beraberlikle biten maçın sonunda baklava oyuncu ve seyircilere ikram edildi.

24 Mayıs 2022 Saat: 06:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.388 kez okunmuştur

“Bizkandırayız”, halı sahaya indi
“Bizkandırayız”, halı sahaya indi

Bizkandırayız Platformu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı halı saha maçı ile kutladı. Kandıra’da geçmiş yıllarda futbol oynayan önemli oyuncuların, öğretmenlerin ve iş insanlarının katılımı ile gerçekleşen karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Biz Kandıra’yız Platformu Başkanı Aygün Aynagöz, “Bu yılda dostlarımızla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımızı coşkuyla kutladık. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

7-7 beraberlikle biten maçın sonunda Burak Market İbrahim Yılmaz’ın hazırlattığı 2 tepsi baklava oyuncu ve seyircilere ikram edildi. Centilmence ve sportmence gerçekleşen kutlama, hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek tamamlandı.

Hüseyin Akın’ın kaptanlık yaptığı Beyaz (Tanspor) takımında; İbrahim Durak, Mümtaz Er, Emre Gültekin, Cenker Aykuş, Yusuf Orcan ve Olcay Kuyumcu forma giyerken, Orhan Kutlu’nun kaptanlığı yaptığı

Mavi (Dostlukspor) takımda ise Günay Çölmek, Recai Güzel, İbrahim Gürcan, Yalçın Akkan, Mehmet Can ve Süleyman Filiz oynadı.  Maçın Hakemi Mesut Memiş, sıfır hatayla çekişmeli maçı yönetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑