Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

“Biz de vergi indirimi istiyoruz”

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı yaptığı açıklamada, memurlar olarak vergi indirimi istediklerini ifade etti

15 Mart 2021 Saat: 00:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.015 kez okunmuştur

“Biz de vergi indirimi istiyoruz”
“Biz de vergi indirimi istiyoruz”

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, ekonomi reform paketinde yer alan vergi indiriminden memurların da yararlanmak istediğini söyledi. Şanlı yaptığı açıklamada, memurlar olarak vergi indirimi istediklerini söyledi. Şanlı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kamuoyundan takip ettiğimiz üzere hükümet, ekonomik reform paketi açıkladı. Ancak, vergisini hem peşin hem de düzenli ödeyen memurlar, bırakın ek zammı vergi indirimi kapsamı içine alınmamıştır? Maalesef anlayamıyoruz.

Vergisini peşin ödeyen memurlar olarak diyoruz ki: Devlet memurlarına ödenen taban aylık tutarı, Gelir Vergisi’nden muaf tutulmalı; diğer sözleşmeli personelin vergi matrahlarından da aynı tutarda indirim yapılmalıdır.

Memura ödenen döner sermaye, ek ders ve fazla mesailerden Gelir Vergisi kesilmesi uygulamasına son verilmelidir. Özellikle kamu çalışanları açısından çok önemli olan yüzde 15’lik vergi dilimi matrahı iki katına çıkarılmalı; böylece yüzde 20’lik dilime kurban edilen kamu çalışanlarının yılın ikinci yarısında aldığı zamlar korunmalıdır”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑