Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Birdane, görevinden istifa etti

Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, önceki gün istifasını Kandıra İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne sundu. Birdane, 28 yıllık mesleki hayatına belediye başkan adaylığı için son verdi.

2 Aralık 2013 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.652 kez okunmuştur

Birdane, görevinden istifa etti
Birdane, görevinden istifa etti
Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Birdane, önceki gün Kandıra Halk Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti. 1 Aralık tarihi itibariyle aday adayı olan tüm siyasi ve idareciler istifalarını sundular. Kandıra AK Parti belediye başkan aday adayı İsmail Birdane Yüksek Seçim Kurulu’nun 4 Ekim 2013 tarihli kararında yer alan açıklamasına istinaden 29 Kasım Cuma günü görevinden istifa etti. 1 Aralık 2013 Pazar günü Saat: 17.00'ye kadar tanınan süreden önce istifa eden Birdane, mesai arkadaşlarından helallik isteyerek gözyaşları arasında kurumdan ayrıldı. 28 yıllık meslek hayatını belediye başkan adaylığı için bu şekilde sonlandırdı.
Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada açıklama yapan Birdane, ‘’ Kurum müdürü olarak görev yaptığı süre içerisinde arkadaşlarımdan kimseyi kırmadım. Acı ve tatlı günlerimizde beraber olduğumuz en zor zamanlarda bile birbirimize olan güven, sevgi ve saygımızı zedelemedik. Olağanüstü gayretleriyle bizi başarıya taşıyan kıymetli mesai arkadaşlarıma her şeyden önce Kandıra için teşekkür ediyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Herkes de bana haklarını helal etsin” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑