Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Bir günlüğüne Kandıra’yı çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm makam koltukları öğrencilere devredildi.

24 Nisan 2011 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.417 kez okunmuştur

Bir günlüğüne Kandıra’yı çocuklar yönetti
Bir günlüğüne Kandıra’yı çocuklar yönetti
Makam Koltukları bir günlüğüne öğrencilerin oldu. İlçemizde dört İlköğretim Okulu öğrencileri İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü makam koltuklarına oturarak bir günlüğüne ilçemizi yönetti.
KAYMAKAM EFE BEKÇİ OLDU. Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kaymakamlık koltuğunu bir günlüğüne Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Efe Bekçi’ye devretti. Konuklarını makam odasının girişinde karşılayan İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, öğrenciler ile öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi. GARNİZON KOMUTANI NİSA KIZMAZ OLDU. Kandıra Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ali Çankır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu bir günlüğüne Zafer İlköğretim Okulu öğrencisi Nisa Kızmaz’a devretti.
CUMHURİYET BAŞSAVCI CANSEN DEMİREL OLDU. Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Enver Akbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda savcılık koltuğunu bir günlüğüne Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencisi Cansen Demirel’e devretti.
JANDARMA KOMUTANI SELCAN BEKÇİ OLDU. Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Deniz Çezik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu bir günlüğüne Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencisi Selcan Bekçi’ye devretti.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMİR UĞUR ERKAL VE ELİF SU KÖMÜR OLDU Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu bir günlüğüne Akçakoca İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğrencileri Emir Uğur Erkal ve Elif Su Kömür’e devretti.
BELEDİYE BAŞKANI EFE ARDA ALTINTAŞ OLDU Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Akçakoca İlköğretim Okulu Efe Arda Altıntaş’a devretti.
EMNİYET MÜDÜRÜ SERRA DOMAÇ OLDU Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda müdürlük koltuğunu bir günlüğüne Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Serra Domaç’a devretti. MESLEK YÜKSELOKULU MÜDÜRÜ AYŞE HURMA OLDU. Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürü Yusuf Bayraktutan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda müdürlük koltuğunu bir günlüğüne Zafer İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Hurma’ya devretti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑