Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Binali Yıldırım: 2023’te tekrardan destan yazmaya hazır mısınız?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kentsel dönüşüm tapu teslim törenine katıldı

28 Mayıs 2022 Saat: 05:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 939 kez okunmuştur

Binali Yıldırım: 2023’te tekrardan destan yazmaya hazır mısınız?
Binali Yıldırım: 2023’te tekrardan destan yazmaya hazır mısınız?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kocaeli’ nin Darıca ilçesinde Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Düzenlenen törene, Binali Yıldırım’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve çok sayıda davetli katıldı.

2023’TE YENİ BİR DESTAN YAZMAYA HAZIR MISINIZ
Törende konuşma yapan Binali Yıldırım,” “Ortalıkta dolaşanlar, yetki isteyenler ne vaat ediyorlar? Diyorlar mı AK Parti 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptı biz gelince 56 bin kilometreye çıkaracağız diyeni duydunuz mu? Şehir hastanelerini iki katına çıkaracağız diyeni duydunuz mu? Havaalanlarını iki katına çıkaracağız diyenleri duydunuz mu? Okulları artıracağız diyenleri duydunuz mu? İstihdamı artıracağız diyenleri duydunuz mu? Ne duyuyorsunuz? Varsa, yoksa Recep Tayyip Erdoğan’ı indirelim diyorlar. İndiremezsiniz, gücünüz de yetmez. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’a ve ekibine bugüne kadar sahip çıktı, bundan sonra da sahip çıkacak. Bunlar aynı şeyi söylüyor, içeride ve dışarıda terör örgütleriyle iş birliği yapanlar da aynı şeyi söylüyorlar. Aynı yerde buluşuyorlar. Varsın buluşsunlar, varsın hangi planları yaparlarsa yapsınlar milletin planı da her zaman kuyumcu terazisi gibidir. Şimdi soruyorum 2023’te tekrar yeni bir destan yazmaya hazır mısınız” dedi.

SORUNLARIMIZ VAR FARKINDAYIZ
Millete hizmet için çalışmaya tüm hızıyla devam ettiklerini ifade eden Binali Yıldırım “Hiç merak etmeyin daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bugün tabi ki sorunlarımız var, bunun farkındayız ama şunu bilmenizi istiyorum sorunu olmayan delilerle ölülerdir. Herkesin sorunu vardır. Sorunları çözecek irade de vardır, o irade de Recep Tayyip Erdoğan’dır ve AK Parti’dir bunun dışındaki lafı güzaftır. Biz bunların hepsini görüyoruz, siz de görüyorsunuz”

ALGI OPERASYONU
Yakın dönemde İstanbul için bir tehdit beklenildiğini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki “Üzülerek söylüyorum İstanbul için yakın tehdit var, bütün bilim adamları bunu söylüyorlar ama oradakilerin hiç umurunda bile değil. Geçtiğimiz yıl itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi algı operasyonları için yani kendilerini iyi göstermek, yapılmayanı yapılmış gibi göstermek, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira, depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi? İstanbul gibi bir yerde sadece algı operasyonları için 845 milyon lira ama depreme hazırlık için 450 milyon lira, sosyal tesisler için 12 milyon lira” dedi.

CENNET GİBİ BİR VATANA SAHİBİZ
Algı operasyonlarına karşı da mücadele verdiklerine değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki sözlerine şöyle devam etti: “Bizim belediyecilik anlayışımız hizmet belediyeciliğine dayanıyor, eser siyasetine dayanıyor. Başkaları istediği kadar algı operasyonları çeksinler. Başkaları gerçeklere gözünü yumarak, insanları kandırmayı tercih etsinler, bunlar bizim asla ve asla tercihimiz olmayacaktır. Üzerinde yaşadığımız bu Anadolu coğrafyası dünyanın en eski yerleşim yerlerinden birisi. İnsanlık bu coğrafyada gelişmiş. Cennet gibi bir vatana sahibiz ama bir taraftan da dezavantajlarımız var. Yerin altında hep fitne odakları bitmek bilmiyor hem de bu ülkenin bir gerçeği olarak depremsellik karşımızda duruyor. Bizim iki senede gücümüz yeter mi? Yeter Allah’a şükür. Yerin altından fışkıran FETÖ gibi, DHKPC gibi, IŞİD gibi, PKK gibi lanet örgütlere hamdolsun cumhurbaşkanımızın ve ekibinin dirayetli davranışları, tutumları sayesinde hep birlikte karşı çıkıyoruz, onları toprağın altına gömüyoruz. İnşallah çıkamayacaklar bir daha oradan”

DEPREMDE CANIMIZ YANIYOR
Geçmiş dönemlerde deprem nedeniyle büyük acılar yaşandığını ifade eden Özhaseki, “Topraklarımızın yüzde 42’si deprem bölgesinde. Nüfusumuzun da yüzde 65’i deprem bölgelerinde yaşıyor. Son 100 yıl içerisinde bu ülkede yaşanan 6 ve üzerindeki şiddetlerdeki depremlerin sayısı 58. Ölen insan sayımız, şehit sayımız ise 83 bin. Neden bu kadar çok şehit veriyoruz? Neden bu kadar çok insanımız rahmetlik oluyor? Halbuki başka ülkelerde bu kadar olmuyor. Bir tarihte Japonya’ya gitmiştik, Türkiye Cumhuriyeti’nin Japonya’da yaptırdığı camiye gidip cuma namazı kılmak istedik. Orada Bursalı bir hafız vardı. İlk geldiğinde 7’nin üzerinde bir deprem olduğunu ve çocuğuyla beraber dışarı çıktığın söyledi. Parkın ortasında gelen giden olmayınca utanıp eve döndüğünü söyledi. Ertesi gün camide yaptıklarını anlatınca herkes kendisine gülmüş. Japonya'ya yaşayanlar ise depremi umursamamış. Kardeşlerim demek ki deprem geldiğinde bir tehlike gibi kendimizi yere atmaktan vazgeçmeliyiz, ancak evlerimizi sağlam yaparsak. Deprem kuşağı üzerinde evler yapmazsak biz de böyle rahat ederiz yoksa her depremde canımız yanmaya devam eder” dedi. Konuşmaların ardından, hak sahipleri kürsüye çıkarak, Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki’nin ellerinden tapularını teslim aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑