Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Bilgievi öğrencilerinden örnek davranış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimin hizmetine sunulan Bilgievleri, geleceğin emanetçileri olan öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirme konusundaki misyonunu sürdürüyor.

25 Aralık 2012 Saat: 13:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.582 kez okunmuştur

Bilgievi öğrencilerinden örnek davranış
Bilgievi öğrencilerinden örnek davranış
Bilgievi öğrencileri toplumsal birliktelik, paylaşım ve sevginin anlamını gerçekleştirdikleri davranışlarla ortaya koyuyor. Öğrenciler, geçtiğimiz günlerde başlattıkları kitap toplama kampanyasıyla da bu davranışlarını adeta taçlandırdı. Bilgievlerinde başlatılan kampanya sonucunda toplanan 3 bin 550 kitap, Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu’na bağışlandı. Toplanan kitapları kendi elleriyle kardeşlerine götüren Bilgievi öğrencileri burada bir kitaplık oluşturmanın mutluluğunu yaşadı.
3 BİN 550 KİTAP Bilgievi öğrencileri başlattıkları kitap toplama kampanyası sonucunda 3 bin 550 kitaba ulaştı. Öğrenciler, kitapları Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu’na bağışlama kararı alarak kolları sıvadı. Eğitmenleriyle birlikte kardeşlerine giden öğrenciler, koliler halindeki kitapları okula taşıdı. Öğrenciler kitapları yine kendi elleriyle buradaki kütüphaneye yerleştirdi.
OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR Bilgievi öğrencilerinin anlamlı davranışı Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu öğrenci ve yöneticilerini çok sevindirdi. Okul Müdürü Seyfettin Elmastaş, Bilgievi öğrencilerinin hassasiyeti ve anlamlı davranışı için teşekkür etti. Bilgievi sayesinde önemli bir kütüphaneye kavuştuklarını söyleyen Elmastaş, “Böylesine duyarlı bir davranış bizi çok mutlu etti. Bugün bu çocuklar önemli bir sevgi ve paylaşım örneği verdiler. Bilgievi öğrencilerine ve onları yetiştiren eğitmenlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
KARDEŞLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER Kandıra Koca Kaymaz Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri ise Bilgievi öğrencilerinin dostluk ve sevgi dolu yaklaşımı karşısında oldukça duygulandı. Öğrenciler, Bilgievi’ndeki kardeşlerinin kendileri için hazırladığı kütüphaneye teşekkür etti ve Kandıra’da bir Bilgievi açılmasını istediklerini söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑