Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Benzinciden çıktı, alev aldı

İzmit-Kandıra arasında seyreden araç bir anda alev aldı. Araç sürücüsü Mehmet Albayrak, 5 dakika önce benzin aldığını, arabasının hiçbir sorunu olmadığını söyledi.

19 Mayıs 2014 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.434 kez okunmuştur

Benzinciden çıktı, alev aldı
Benzinciden çıktı, alev aldı

İzmit’te bir benzin istasyonundan aracına benzin aldıktan sonra Kandıra’ya doğru yola çıkan Goncaaydın Köyü Saltıklar Mahallesi Camii eski İmamı Mehmet Albayrak, aracının kaputundan duman yükseldiğini fark etti. Albayrak 41 N 3633 plakalı aracını kenarı çekmek için yavaşladığı sırada araç birden alev aldı. Son anda aracını sağa çekmeyi başaran Albayrak kendini araç dışına attı. 110’u arayarak itfaiye ekiplerine araç yangınını bildiren Albayrak, aracının yanışını izledi.
5 DAKİKA OLMAMIŞTI Çok kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Aracın motor bölümünde meydana gelen yangını söndüren itfaiye ekipleri bir süre soğutma çalışması yaptı. Bu sırada itfaiye ekiplerine olayın nasıl meydana geldiğini anlatan Albayrak şöyle konuştu: “İzmit’ten benzin aldım. Yola çıkalı 5 dakika olmamıştı. Bir anda yangın çıktı. Aracımın daha önce arızası yoktu.” Albayrak’ın aracı kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑