Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”

Zafer İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle “Benimle Bir Gün Geçirir Misin?” konulu farkındalık programı düzenledi.

7 Aralık 2022 Saat: 07:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.314 kez okunmuştur

“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”
“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”

Zafer İlkokulu olarak 2014 yılından beri farkındalık programı yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Hüdaver Soylu, yaptığı konuşmada “Birleşmiş Milletler 1992 yılında farkındalık oluşturmak amacıyla bugünü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak ilan etmiştir. Bu programları yapmamızdaki amacımız özel çocuklarımızın toplumun bir parçası olduğunu, toplumsal bir bilinç, farkındalık kazandırmaktır” dedi.

Soylu konuşmasının sonunda her çocuğun özel olduğunu vurgulayarak katılım sağlayan protokol mensuplarına ve herkese teşekkür etti. Programın düzenlemesinde öncülük yapan Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Oya Akın, Havva Yüce ve Elif Kardaş, programın farkındalık kazandırmak kadar duyarlılık kazandırmaya yönelik olduğunu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün bir kutlama günü değil farkındalık günü olduğunu dile getirerek, programa katılan herkese çocukları yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑