Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”

Zafer İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle farkındalık programı düzenledi. Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Oya Akın öncülüğünde düzenlenen programa ilçe protokolü katılım sağladı.

5 Aralık 2023 Saat: 11:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 845 kez okunmuştur

“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”
“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”

Okul Müdürü Hüdaver Soylu yaptığı konuşmada “Birleşmiş Milletlerin 1992 yılında farkındalık oluşturmak amacıyla bugünü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak ilan etmiştir.Zafer İlkokulu olarak 2014 yılından beri farkındalık programı yaptıklarını dile getirdi.Soylu konuşmasının sonunda her çocuğun özel olduğunu vurgulayarak katılım sağlayan protokol mensuplarına ve herkese teşekkür etti.

Günün anlam ve önemine binaen konuşmayı yapan Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Oya Akın, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir kutlama günü değil farkındalık günü olduğunu dile getirerek, Bu programları yapmamızda ki amacımız özel çocuklarımızın toplumun bir parçası olduğunu,toplumsal bir bilinç,farkındalık ve duyarlılık kazandırmak olduğunu ve Herhangi bir Aralıkta değil, herhangi bir zaman diliminde değil her an yaşamın parçası olan özel bireylerin yanlarında olmamız gerektiğini dile getirerek programa katılan herkese özel çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑