Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

BBP Kandıra’da ilk kongre

Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı oluşturulup ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonucunda Murat Küçüktecer ilçe başkanı oldu

7 Şubat 2022 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.528 kez okunmuştur

BBP Kandıra’da ilk kongre
BBP Kandıra’da ilk kongre

Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı’nın kongresine İl Başkanı Remzi Kaya, Genel Başkan Yardımcıları Osman Tüfekçi, Yaşar Sayan, Selim Şimşek, Nihal Akar, MYK Üyeleri Kamuran Sayan, Oya Eren Altınsoy, Abdurrahman Açıkgöz, İl Koordinatörü Metehan Küpçü ve partililer katıldı. Kongreden önce ilçe teşkilat binasının açılışı gerçekleşti. Ardından Kandıra merkezinde yürüyen kalabalık kongrenin yapılacağı salona geçti.

TEŞEKKÜR KONUŞMALARI
BBP Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer yaptığı konuşmada; “Beni bu göreve layık gören il başkanım ve il koordinatörümüze teşekkür ediyorum. Yönetimimizle birlikte bu davaya canı gönülden hizmet edeceğiz” dedi. Ardından söz alan İl Koordinatörü Metehan Küpçü; “11 ilçemizde teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Bunların bir kaçının kongresini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Büyük Birlik Partisi nin Kocaeli'nde var olduğunu kanıtlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

“ŞİRİN İLÇEMİZ KANDIRA”
Küpçü’nün ardından konuşan BBP İl Başkanı Remzi Kaya; “Startını verdiğimiz 5 ilçe kongremizden 2’sini şirin ilçemiz Kandıra’da gerçekleştiriyoruz. Seçilecek olan ilçe başkanı Murat Küçüktecer ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

İl aşkanı Remzi Kaya da konuşmasında, “Startını verdiğimiz 5 ilçe kongremizden 2.sini şirin ilçemiz Kandıra da gerçekleştiriyoruz. Seçilecek olan ilçe başkanı Murat Küçüktecer ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑