Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası start verdi

Kandıra Belediyesi 1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın başlama vuruşunu yapmasıyla başladı

10 Eylül 2012 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.791 kez okunmuştur

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası start verdi
Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası start verdi
Gıda, Tarım, Hayvancılık, Harmansonu ve Spor Etkinlikleri kapsamında bu yıl ilki gerçekleşen Kandıra Belediyesi 1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda ilk olarak Karaağaç Spor ve Kandıra Gücü karşılaştı.
KANDIRA TURNUVAYA AÇ Başkanlık Kupası açılış maçında konuşan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz, yıllardır bu yapılamaya çalışıldı fakat her defasında hedefe ulaşılamadı” dedi. Kandıra’nın bu turnuvaya ne kadar aç olduğunu 22 futbol takımının bu turnuvaya katılımıyla gördüğünü söyleyen Başkan Kan, Kandıra’nın futboluna yıllarca hizmet etmiş Kandıra Gençlerbirliği takımı yıldızlarına teker teker teşekkür belgelerini verdi.
KARAAĞAÇ KAZANDI Ülkemizde son günlerde yaşanan terör ve Afyon’da yaşanan kaza olayları sebebiyle şehit düşen askerlerimiz anısına program içerisinde bulunan halk oyunları gösterisi 1 dakikalık saygı duruşu şeklinde yapıldı. Daha sonra başlama vuruşunu yapan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’na katılan tüm sporculara başarılar diledi. Son olarak turnuvanın ilk maçı olan Kandıra gücü ve Karaağaç spor arasında oynan maçla futbol severlere unutulmaz bir gün yaşatıldı. Karaağaç Spor ve Kandıra Gücü arasında oynan karşılaşmayı Karaağaç Spor 1-0 kazandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑