Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Yıldız'dan Kandıra Çöp Tesisi Hakkında Çarpıcı Açıklama!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra’ya yapılacak çöp tesisi için ÇED sürecinin başlayacağının duyurulması üzerine bir açıklama yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirdi.

19 Ekim 2021 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.080 kez okunmuştur

Başkan Yıldızdan Kandıra Çöp Tesisi Hakkında Çarpıcı Açıklama!
Başkan Yıldız'dan Kandıra Çöp Tesisi Hakkında Çarpıcı Açıklama!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde dün, Kandıra’ya yapılacak çöp tesisi için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinin başlatılacağı ilan edildi. Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yayımlayan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yönetimine yüklendi ver “Kocaeli’yi çöpe esir ettiler” dedi.

ALİKAHYA’YI KOKUYA MAHKUM ETTİLER
Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli’de uzun yıllardır İZAYDAŞ’ın kapasitesi dolması nedeniyle sorun yaşanıyor. AK Partili yerel yöneticiler, Alikahyalıların taleplerine kulaklarını tıkayarak o bölgeyi kokuya ve kirli havaya mahkum etti. Her seçim dönemi verdikleri sözleri unuttular. Bırakın şehrin geleceğini kurtarmayı günü bile kurtaramadılar.

KENDİ PARTİLİLERİ ELEŞTİRDİ
Geçtiğimiz yıl, Kandıra ilçemizde bir tesis kurulacağı açıklandı. Kimseye sormadan bir bölge belirleyip, ‘Biz tesisi buraya yapacağız’ diye açıklama yaptılar. Kendi partilileri ve hatta meclis üyeleri, Kocaeli Büyükşehir yönetimine sert eleştiriler yaptı. Sonuç olarak geri adım attılar. Çünkü hesaplamadan, bölge halkıyla bir mutabakata varmadan yola çıkmaya çalıştılar. Başaramadılar.

KOCAELİ ÇÖPE TESLİM OLMAMALI
Şimdi de yine Kandıra bu tesisin kurulması için ÇED süreci başlatılacağı ilan edildi. Bunca geçen zamanda tepkilerin soğuması beklendi ve giden zaman milletin geleceğinden gitti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yönetimini ciddi ve planlı çalışmaya davet ediyoruz. Kocaeli, çöpe esir edilecek kadar kıymetsiz bir şehir değildir. Bu ciddiyetle çalışmalarını öneriyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑