Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Yalçıntuğ; "Yurtta sulh, cihanda sulh"

ADD Kandıra Şubesi her yıl düzenledikleri cumhuriyet bayramı kutlamalarını bu yıl Namazgah Kültür Merkezi'nde "Cumhuriyetin 100. Yılında ne yazık ki İsrail’in uyguladığı devlet terörü altında hayatlarını kaybeden Filistinli kadınları, rahmetle anıyor

1 Kasım 2023 Saat: 10:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.237 kez okunmuştur

Başkan Yalçıntuğ; Yurtta sulh, cihanda sulh
Başkan Yalçıntuğ; "Yurtta sulh, cihanda sulh"

Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Zeliha Yalçıntuğ cumhuriyetin anlam ve önemini belirten açıklamasında "Cumhuriyet coşkusunun 100.yılı anısına, kıymetli Kandıra Kadınlarına itafen düzenlediğimiz programımıza hepiniz hoşgeldiniz.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir, biz Cumhuriyeti kadınlarımıza borçluyuz” diyerek Türk kadınının kuruluş ve kurtuluştaki rolüne dikkat çekmiştir. Cumhuriyet aydınlanmanın adıdır. 100 yıl önce bugün yakılan bir meşaledir. Kimsesizlerin kimsesi, Nene Hatunların, Gördesli Makbulelerin, Halime Çavuşların sesidir cumhuriyet.

 “Yurtta sulh, cihanda sulh” anlayışıyla yüceltilen şanlı Cumhuriyetin 100. Yılında ne yazık ki İsrail’in uyguladığı devlet terörü altında hayatlarını kaybeden Filistinli kadınları, masum çocukları ve sivilleri rahmetle anıyoruz.

Bizlere ve gelecek nesillere düşmekte olan en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehlikelere karşı duyarlı olmaktır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑