Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başkan Uçar, yeniden aday

CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar, 8 Şubat'ta yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu duyurdu.

18 Ocak 2020 Saat: 09:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.329 kez okunmuştur

Başkan Uçar, yeniden aday
Başkan Uçar, yeniden aday

Yaklaşık 2 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra ilçe örgütünde gençlerin başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Oğuzhan Uçar, görevini sürdürmek için 8 Şubat'ta yapılacak olan kongrede aday olduğunu duyurdu. Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni ekip arkadaşlarımız ile birlikte, ilk günkü heyecanımızla; daha donanımlı, ilkelere dayalı, dürüst ve nitelikli bir yönetim anlayışı ile yeniden bu şerefli göreve talibiz" dedi.

AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLDUK
Uçar'ın açıklamaları şu şekilde, "Yaşadığımız şehre ve milletimize karşı olan sorumluluklarımızın bilinciyle ekip arkadaşlarımız ile birlikte bundan 2 yıl önce bir yola çıktık. Milletimize ve partimize faydalı olabilmek adına elimizden gelenin hep daha fazlası için çaba sarf ettik. Görevde olduğumuz süre boyunca seçim çalışmalarımızda, sahada en ön saflarda yerimizi aldık. Her zaman partimizin ve milletimizin menfaatlerini gözeterek ayrıştırıcı değil birleştirici bir anlayışla Atamızın izinde ve Altı Ok'un çatısı altında çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bizler kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin genç neferleriyiz. Hayatın her alanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini savunacağız. Bugüne kadar yönetimde yer alan arkadaşlarımıza ve yanımızda durup bize destek olan herkese teşekkürü bir borç biliriz.
DAHA DONANIMLI YÖNETİM
Yeni ekip arkadaşlarımız ile birlikte, ilk günkü heyecanımızla; daha donanımlı, ilkelere dayalı, dürüst ve nitelikli bir yönetim anlayışı ile yeniden bu şerefli göreve talibiz. 08.02.2020 günü gerçekleştirilecek olan kongremizde CHP Kandıra Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğumu tüm dava arkadaşlarımın ve hemşerilerimizin bilgisine sunarım. "

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑