Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Başkan Turan, Türkiye şampiyonunu ağırladı

Kandıra'da lösemi hastalığını yenmesinin ardından başladığı halter sporunda Türkiye şampiyonu olan 16 yaşındaki Ceren Akarsu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ı ziyaret etti.

23 Haziran 2021 Saat: 05:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.244 kez okunmuştur

Başkan Turan, Türkiye şampiyonunu ağırladı
Başkan Turan, Türkiye şampiyonunu ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un haltercisi Ceren Akarsu Türkiye Halter Federasyonu tarafından 14-19 Haziran tarihlerinde Bursa'da düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda koparmada 40, silkmede 53 kilogram, genel toplamda ise 93 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. 

Çocukluğunda lösemi teşhisi konulan ve 10 yaşında bu hastalığı yenen Ceren ve babası Fethi Akarsu, Başkan Turan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Turan, "Gençlerimizin başarıları bizleri hem sevindiriyor hem de hemşehrimiz olması hasebiyle ziyadesiyle onurlandırıyor. Sporun hangi dalında olursa olsun çalışmaları ve gayretleri ile başarılara imza atan gençlerimizi tebrik ediyoruz. Kandıra Belediyesi olarak böyle azimli ve çalışkan gençlerimiz bizin baş tacımız." dedi.

Turan'a desteği ve hoş sohbeti için teşekkür eden genç halterci Ceren Akarsu, hem okul hem de spor hayatında başarılarını sürdürmek için çok çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Başkan Turan, Türkiye Şampiyonu Ceren Akarsu'ya Kocaelispor forması ve atkısı ve altın hediye etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑