Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam, "Kurban derilerimiz de çok değerli ve milli servetimizdir" diyerek deri toplayıcıların bayram boyunca açık olacağını belirtti
Kurban etleri kadar kurban derilerin de önemli olduğunu altını çizen Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam, "Kurban derilerimiz de çok değerli ve milli servetimizdir" dedi.
Solaklar yolu üzerinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mezbahasının alt tarafında bulunan dericiler Oktay Çetinkaya ve Soner Kavuncu'nun Kurban Bayramı'nın birinci günü saat 12.00'de dükkanlarını açacaklarını dile getiren Şalgam, " Bayram boyunca 4 gün süre ile deri alımı yapacaklar.
Büyükbaş hayvanlarımızın kesim işlemi bittikten hemen sonra derilerimizi hızlı bir şekilde yerine ulaştıralım. Derilerimizi sıcakta ve güneşin altında bırakmayalım. Bayramın 2. 3. ve 4. gününe kalacaklar ise derilerini olmasını tavsiye ederiz Böylece derilerimiz bozulmasını önlemiş oluruz ifadelerini kullandı.