Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Başkan Özer'den Kandıra Çilek Festivali'ne davet

Kandıra'da 4 Haziranda Pazar günü 3. Geleneksel Kandıra Köyleri Tarım Festivali gerçekleştirilecek

28 Mayıs 2023 Saat: 08:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.110 kez okunmuştur

Başkan Özerden Kandıra Çilek Festivaline davet
Başkan Özer'den Kandıra Çilek Festivali'ne davet

Genç Kandıralılar Derneği tarafından yapılan duyuruda, Kandıra'nın topraklarında yetişen Kendine has tadı ve kokusuyla ünlü Kandıra Çileği’nin hasat mevsimi, 3’üncü geleneksel Çilek Festivali ile kutlanacak.

Kandıra Bağırganlı Köyü'nde 4 Haziranda 2023 Pazar günü, 14:30 ile 19:00 saatleri arasında Genç Kandıralılar Derneğinin düzenleyeceği Çilek Festivaline tüm Kocaeli halkı davet edildi.

4 Haziranda tarihlerinde “Çilek Tadında Festival” sloganıyla düzenlenecek olan festivale vatandaşları davet eden Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” Düzenleyeceğimiz 3. geleneksel Genç Kandıralılar Derneği Kandıra Köyleri tarım festivalinin sosyal medyada tanıtımını paylaşmamız üzerine tepki oluşmuş.

Değerli büyüğümüz Kandıra Ziraat odası başkanı Erdal Çetin başkanımızın yanlış anlaşılmasından doğan sitemini bizde sosyal medyadan öğrenmiş bulunmaktayız. Seçim sürecinde olduğumuz için davetiye dağıtımı pazartesi gününden sonrasında yapmayı uygun bulmuştuk. Hafta içerisinde davetiyeler tüm makamlara ve büyüklerimize iletilecektir.

Amacımız Kimseyi kırmak incitmek değil bilakis toplumun kardeşlik duyguları içerisinde birlikteliğini sağlamaktır. Kandıramızın verimli topraklarını ve kaliteli ürünlerini tanıtmak kandıramızın değerine değer katabilmek tamamen halisane duygular ile büyük zahmet ile yaptığımız organızasyonumuzun farklı anlamlar yüklenmesi Genç Kandıralılar Derneği üyelerini üzmektedir. Tek gayemiz Kocaeli kültürünü yaşatmaktır. saygılarımla”ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑