Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Öğren ;Güzel;i Tebrik etti

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren Kandıra Muhtarlar Derneği;ni ziyaret etti. Önceki günlerde güven tazeleyerek yeniden Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.654 kez okunmuştur

Başkan Öğren ;Güzel;i Tebrik etti
Başkan Öğren ;Güzel;i Tebrik etti

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Önceki günlerde güven tazeleyerek yeniden Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Güzel’i tebrik eden Öğren yeni çalışmaların da başarılar diledi.

 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Öğren, “ Kandıra Bizim için çok önemli. Köylerdeki yaşamı kolaylaştırmak amacıyla tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Sahil Köylerimizin yaz sezonunda su yetmeyebiliyor. Bu sorunu da mutlaka çözeceğiz “ diye konuştu. Son günlerde İstanbullu emlakçıların Kandıra’da arazilere göz diktiğini ve yoğun bir arazı satışının yaşandığını da hatırlatan Öğren vatandaşa arazilerini satmama uyarısında bulundu. Öğren, “ Kandıra’dan geçecek olan Karadeniz Otobanı’nın ekonomiye ve esnafa büyük faydası olacak. Bu projede şu an mühendislik çalışmaları yapılıyor. Yolun nereden geçeceği tam belli değil. Ama yol geçtikten sonra buraların değer kazanacağı kesin. O yüzden bütün Köylü arkadaşlarımıza söyleyin. Üç beş kuruş için yerlerini satmasınlar “ dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑