Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Başkan Köken, pazarcı oldu

Kandıra çarşamba pazarını ziyaret eden Başkan Köken, kendi yetiştirdiği ürünleri satan hemşerilerinin tezgâhına geçerek pazarcı oldu.

10 Aralık 2015 Saat: 21:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.675 kez okunmuştur

Başkan Köken, pazarcı oldu
Başkan Köken, pazarcı oldu

Kandıra çarşamba halk pazarı ilçemize özgü olan ürünlerinin çevre köylerin yetiştirdiği birbirinden güzel ve taze mahsuller, tüketici tarafından büyük ilgi görüyor.  Başkan Köken bu güzelliği oluşturan üreticiye ve pazar esnafına teşekkür ederek hem pazarcı oldu hem de alışveriş yaptı.

ALIŞVERİŞ YAPTI

Sebze ve meyve satışı yapan esnafla sohbet eden Başkan, alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını da dinledi. Her tezgahı tek tek dolaşan, alışveriş yapan Başkan Köken, yaptığı açıklamada belediyenin yürüttüğü hizmetlerde yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere toplumun farklı kesimlerini ziyaret ettiklerini ifade etti.

ESNAFIMIZ BÖLGEMİZİN YATIRIMCISIDIR

İstişare halinde olmaya devam edeceklerini belirten Köken, “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunacağız. Esnafımıza bol kazançlar diliyorum” dedi. Başkan Köken’i aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen pazar esnafı, “Başkanımızın ilgisinden, desteklerinden ve hizmetlerinden memnunuz” diyerek teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑