Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Başkan Köken, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’ı ve Kandıra İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret etti.

25 Kasım 2015 Saat: 14:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.750 kez okunmuştur

Başkan Köken, Öğretmenler Günü’nü kutladı
Başkan Köken, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki öğretmenleri unutmadı. Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’ı ve şube müdürlerini ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Köken, ardından Kandıra İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret ederek çiçek ve hediye takdim etti.

GELECEĞİMİZİ İNŞA EDEN SİZLERSİNİZ

Başkan Köken, “Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, milletin milli ve manevi değerlerini koruyan, benimseyen ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır. Ülke  geleceğinin teminatı olan gençlerimiz sizlerin emeği ve özverisiyle faydalı ve özgüvenli gençler olarak yetişiyor. Bu nedenle memleketin geleceğini inşa eden siz değerli öğretmenlerimize saygımız sonsuz olacaktır Bilgi birikimlerini büyük bir emekle çocuklarımıza aktaran, onları bilinçli ve iyi birer genç olarak yetiştirmek için özveriyle çaba harcayan öğretmenlerimize borcumuz büyüktür” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Raif Beygirci 26.11.2015 22:21
Hayirdir duz lise saglik meslek lisesi metem ve anadolu lisesi ogretmenleri ogretmen degillermi tabiki ana okulu ve ilcede bulunan tum sekiz yillik ilk ogretimler
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑