Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Başkan Köken’den voleybol turnuvasına tam destek

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken “Sağlık için spor, hep beraber voleybol” sloganı ile sezonu açan Kandıra Voleybol Turnuvası’nın açılış maçına katıldı ve turnuvalara tam destek vereceğinin sözünü verdi.

26 Mayıs 2014 Saat: 07:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.332 kez okunmuştur

Başkan Köken’den voleybol turnuvasına tam destek
Başkan Köken’den voleybol turnuvasına tam destek
Geçtiğimiz yıl Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Gençlik Spor Müdürlüğü’nün destekleriyle voleybol turnuvası düzenleyen Nilüfer Küçükcici ve beraberindekiler, bu yıl Kandıra Belediyesi'nin desteğini alarak yeni sezonu açtı. İlk açılış maçı Üniversite ile Kandıra Devlet Hastanesi arasında oynanırken, Başkan Köken de maçı izleyenler arasında yerini aldı. Maç bitiminde voleybolcularla tek tek selamlaşan Köken, tüm sporculara başarılar diledi ve belediye olarak desteklerini esirgemeyeceğinin sözünü verdi. Resmi hakem Nilüfer Küçükcici ise Başkan Köken’in açılış maçına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden ötürü kendisine teşekkür etti.
HER AKŞAM 3 MAÇ Resmi hakem Nilüfer Küçükcici ile Nesrin Nacak, Tolga Kaymak, Sinan Çavuşoğlu, Yakup Akar ve Esra Yılmaz tarafından organize edilen Kandıra Voleybol Turnuvasında 15 takım yarışacak. Kandıra Yıldızlar, İSU, Jandarma, Kaynarca, Kefken, PTT, Nüfus, Nevresim, Üniversite, Emniyet, Devlet Hastanesi, Kocakaymaz, Öğretmenler, Akçaova ve Öğretmenevi takımlarının birincilik için kıyasıya yarışacağı turnuvalar, her akşam Kandıra Lisesi Ali Şükrü Pisteloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Her akşam 3 maçın oynanacağı turnuvalar 28 Mayıs 2014’de final maçıyla sona erecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑