Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Başkan Köken’den hastalara moral

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

23 Aralık 2015 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.032 kez okunmuştur

Başkan Köken’den hastalara moral
Başkan Köken’den hastalara moral

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ekibi, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Köken’e ziyaretleri sırasında Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder de eşlik etti. Hastane Başhekimi Op.Dr. Muhammed Coşkun Güler'i ziyaret ederek hastalarla ilgili bilgiler alan Başkan Köken, ardından hastanede tedavi gören hastaları tek tek ziyaret etti.

VATANDAŞIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Sık sık hasta ziyaretleri yaparak vatandaşların yanında olan Başkan Köken, Çocuk Bakım Merkezi’nde tedavi gören çocuk hastalarla ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı. Başkan Köken, “Verdiğimiz hizmetlerde en çok önemsediğimiz insan sevgisi ve hoşgörüdür. İşlerini hoşgörüyle sürdüren bireyler her zaman kazanır. Makamlar da gelip geçicidir asıl olan kalplerde güzel hatırlanmaktır” dedi. “Hasta ziyaretinde bulunmak milletimizin en güzel geleneklerinden biridir” diyen Başkan Köken, vatandaşın derdiyle dertlendiklerini, onların sevinciyle mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Köken’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten hasta ve hasta yakınları Başkan Köken’e teşekkürlerini iletti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑