Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Hürriyet’ten Serkan Açıkgöz'e hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda düzenlenen kongrede CHP Kandıra İlçe Başkanı seçilen Serkan Açıkgöz'e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

7 Ekim 2023 Saat: 05:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.259 kez okunmuştur

Başkan Hürriyet’ten Serkan Açıkgöze hayırlı olsun ziyareti
Başkan Hürriyet’ten Serkan Açıkgöz'e hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Olağan Kongresi 16 Ağustos'da Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular aday olmazken, Avukat Serkan Açıkgöz tek aday oldu. Böylece CHP Kandıra'nın yeni başkanı Serkan Açıkgöz oldu. 

Kongrenin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra İlçe Başkanı seçilen Serkan Açıkgöz'ü ilçe binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Başkan Hürriyet'e başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.

CHP Kandıra İlçe'nin çiçeği burnunda Başkanı Serkan Açıkgöz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Başarılar diliyorum. Önemli bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte başarılı olacağınıza inanıyoruz. Güzel başarılar güzel çalışmalar diliyorum.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Kandıra İlçe Başkanı Serkan Açıkgöz; “Başarılı bir süreç olacağını düşünüyorum. Önemli bir sürece giriyoruz. Daha güçlü bir Kandıra, daha güçlü bir yönetim demiştik. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑