Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Dursun’dan gazetemize ziyaret

AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanlığına Genel Merkez tarafından seçilen İsmail Dursun gazetemizi ziyaret etti.

21 Eylül 2022 Saat: 08:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 939 kez okunmuştur

Başkan Dursun’dan gazetemize ziyaret
Başkan Dursun’dan gazetemize ziyaret

AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun gazetemizi ziyaret ederek Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı ve Demokrat Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilcimiz Ünal Cankurt ile görüştü.

Samimi bir ortamda hoş sohbetlerin edildiği görüşmede Başkan Dursun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cankurt, “Biz sorduk, başkan İsmail Dursun cevapladı. Hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmadı. Hemen belirteyim, açık ve net konuştu. Başkan Dursun sıcak, samimi ve kolay diyalog kurulacak bir yapıya sahip. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizleri ziyaretinden ötürü kendine teşekkür ediyorum” dedi.
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Dursun ise yaptığı açıklamasında, “Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İnan'ın tensipleri ile Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan'ın takdirleri ile geçmiş dönem Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ercüment Kan'dan bayrağı teslim alarak Ak Parti Kandıra İlçe gençlik kolları başkanlığına atandım. Ercüment başkanımıza çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Ak parti genel başkanımızın Cumhurbaşkanımızın 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Kandıra gençliği olarak her zaman sahada gereken desteğimizi verdik ve vermeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberlikle uyum içerisinde çalışarak Cumhurbaşkanımızın omzundan 1 toz tanesi kadar yükü alabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑