Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Çavuşoğlu; "Çok güzel tepkiler alıyoruz"

Kandıra’nın her bölgesine dokunmayı hedefleyen, iki ay önce ilçemizde kurulan Kandıra Sevdalıları Derneğini sahaya oldukça hızlı girdi.

11 Ocak 2024 Saat: 03:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.169 kez okunmuştur

Başkan Çavuşoğlu; Çok güzel tepkiler alıyoruz
Başkan Çavuşoğlu; "Çok güzel tepkiler alıyoruz"

Kandıra Sevdalıları Derneği, Sinan Çavuşoğlu başkanlığında iki ay önce kuruldu. Derneğin bugün itibarı ile 142 üyesi, bin 50 fahri üyesi bulunuyor. Kandıra Sevdalıları Derneği Başkanı Sinan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Salih Pınar, Yaşar Ruhi Sezgin, Selim Buruş, İbrahim Güzel ile birlikte önceki gün Kandıra'nın Sesi Gazetesini ziyaret ederek derneği anlattı.

Başkan Sinan Çavuşoğlu, “Biz Kandıra’yı seviyoruz. Dernek yönetimini oluştururken her memleketten, her siyasi görüşten insanlara yer vermeye çalıştık. Verdik de. Siyaset üstü bir şekilde çalışmak istiyoruz. Ortak sevdamız ne? Kandıra. Biz de Kandıra’nın gelişimine sivil bir destek vermek istiyoruz. Derneğimizi kurduğumuzdan bu yana çok güzel tepkiler alıyoruz. Bugün itibarı ile 142 üyemiz, 1.050 de fahri üyemiz var. Bu çok ciddi bir rakam. Kandıra’nın kültürüne, turizmine, tanıtımına yön veren ve katkı koyan bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

SİNAN ÇAVUŞOĞLU’NUN YÖNETİMİ

Sinan Çavuşoğlu (başkan), Mazlum Öztürk, Uğur Vural, Ruhi Yaşar Sezgin, Salih Pınar, Yavuz Ateş, Cüneyt Manbaki, Mustafa Yağıs, Gökhan Çakır, Mehmet Ayhan, Cüneyt Özcan, İbrahim Kurt, Gökalp Çobanoğlu, Ahmet Yazıcı, Ali Çakar, Bahadır Uztürk, Serkan Bebek, Mustafa Sezgin, Adem Yaşa, Ayhan Sarı, Caner Yaz, Ozan Güngör, İbrahim Güzel ve Songül Demirel.

DENETLEME ÜYELERİ

Ahmet Güdük, İrfan Kurt, Selim Buruş, Mürit Öztürk, Yusuf Erol ve Mustafa Şentürk.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑