Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Bugurcu, "Kandıra gençlere teslim edilmeli"

CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, partilerinin daha başarılı olması için gençlere görev verilmesi gerektiğini söyledi.

9 Ekim 2019 Saat: 00:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.864 kez okunmuştur

Başkan Bugurcu, "Kandıra gençlere teslim edilmeli"
Başkan Bugurcu, "Kandıra gençlere teslim edilmeli"

Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı danışma kurulu toplantısını önceki gün parti binasında gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, Kandıra ve İzmit İlçeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş, Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve birçok partili katılım sağladı. 

İSTİŞARE EDİLDİ

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının verimli ve güzel geçtiğini dile getiren İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, “Toplantımıza eski belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve parti büyüklerimizi ve partililerimizi davet ettik. Pari büyüklerimizin fikirlerini ve görüşlerini aldık. Bundan sonraki süreçte neler yapılabileceğini görüştük” dedi.

KANDIRA GENÇLERE TESLİM EDİLMELİ

Önlerinde kongre süreci bulunduğunu ve partiyi gençleştirmek istediklerini kaydeden Bulgurcu, “Gençlerin olmadığı yerde hiç bir şey olmuyor. Kandıra ilçemiz göç veren bir yer. Kandıra küçük bir köy haline dönüşüyor. Partimiz Kandıra’da daha küçülmeden gençlere teslim edilmesi gerekir diye düşünüyorum. Bizler gençliğimizden beri belirli kademelerde görev aldık. Ben 46 yaşındayım ve ancak sıra geldi. Kandıra’da yerel seçimleri yaşayan Muzaffer Yağız, Kenan Çapraz ve bir de ben varım. Biz kayyum olarak göreve geldik ve akabinde 15 kişilik yönetimi oluşturarak atamamız yapıldı. Seçim dönemi bizim için iyi bir tecrübe oldu. Partililerimizin ve tabanımızın istek ve talepleri doğrultusunda kongre sürecine girdiğimiz şu günlerde gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Önemli olan partimizin Kandıra’da güçlü olması, büyümesidir” şeklinde konuştu. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑