Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Başkan Aysu özür diledi

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Kandıra GB Belediyespor önceki gün İzmit Yürüyüş yolu üzerinde bulunan Hoşgör Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi.

11 Kasım 2013 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.317 kez okunmuştur

Başkan Aysu özür diledi
Başkan Aysu özür diledi
Toplantı konusu olarak da yenilgisiz giden başarılı bir lig ve geçen hafta ki Başaranspor maçında çıkan olaylar oldu.Süper Ligde başarılı bir sezon geçiren Kandıra GB Belediyespor son oynadığı maçta evinde Başaranspor ile karşılamıştı. Bu maçta çıkan olayların Kandıra GB Belediyespor’un başarısına gölgelemeye başlamıştı. Bunun üzerine Kandıra GB Belediyespor yönetimi aldığı bir karar ile basın toplantısı düzenledi. Kandıra GB Belediyespor yönetiminden toplantıya katılan Başkan İsmail Aysu ve yöneticiler Kemal Midilli, Hasan İnci ve Ayhan Ayyıldız oldu.
AYSU:"KİMSENİN CANININ YANMAMASI BİZİM İÇİN GALİBİYETTEN DAHA ÖNEMLİDİR." Basın toplantısı açılış konuşmasını Kandıra GB Belediyespor Başkanı İsmail Aysu yaptı; ‘‘Basın toplantısına başlamadan önce davetimize katıldığınız için siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kandıra GB, Kandıra ilçesinin köklü ve güzide bir takımıdır. Bu yıl yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak hedefimizi Bölgesel Amatör Lig olarak belirledik. Kaliteli kadromuz ile sezon sonu bu hedefimize varmak istiyoruz. Geçen hafta kendi sahamızda Başaranspor ile kritik bir karşılaşma oynadık. Bu maçı 1-0 kazandık ve liderliğimizi sürdürdük. Maç içinde futbolcular arasında hiçbir gerginlik yaşanmadı. Ancak maç sonunda Başaranspor’lu futbolcular ile taraftarımız arasında nahoş olaylar yaşandı. Olayların büyümemesi için ben, yönetici arkadaşlarım, antrenörlerimiz ve futbolcu arkadaşlarımız mücadele etti. Hiç kimsenin canının yanmaması, bizim için galibiyetten daha önemlidir. Kandıra GB Kulübü olarak çıkan olaylardan dolayı büyük üzüntü yaşadık. Bu sebeple spor camisından özür diliyoruz. Bu tür olayların çıkmaması için biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bu maçta olay çıkaran, huzur ve mutluluğumuzu bozmaya çalışan insanları artık stadımızda görmek istemiyoruz. Sahaya taş atan, rakibin otobüsünü taşlayan ve kulübüne zarar veren bizden değildir. Kulübünü seven gerçek taraftarları yanımızda görmek istiyoruz. Bilinçli taraftarımız provakosyona alet olmasın. Kandıra güzel insanların yaşadığı bir yerdir. Burada çirkinlik filan yaşanmaz.
AYSU:"BURADAN EMNİYETE SESLENİYORUM MAÇ ÖNCESİ STAT ÇEVRESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINSIN" Buradan emniyet mensuplarına da seslenmek istiyorum. Kötü niyetli arkadaşları lütfen tespit edin. Maçlara alkollü gelen ve olay çıkaran taraftarlarıstada sokmayın. Maç günlerinde stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırsa bu tür olayların önüne geçeriz. Futbolda kazanmak ve kaybetmek vardır. Kandıra da ise dostluk ve kardeşlik vardır. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Allah herkesin yolunu açık etsin. Bizim amacımız Fair-Play ruhu ile hareket etmek ve başarıyı yakalamaktır.’’ dedi. TOPLANTIYA ŞENOL ÇİÇEK’TE KATILDI Basın açıklamasının ardından toplantıya katılan bir diğer isim de son maçta çıkan olaylar da mağdur olan Başaranspor’un Kulüp Başkanı Şenol Çiçek oldu. Biz Kandıra Stadına gittiğimiz andan itibaren Sayın Kandıra GB Belediyespor yöneticileri bize çok yardımcı oldular. Biz orada her ne kadar mağdur bir takım olsak da biz bunu Kandıra GB Belediyespor yönetimine maal etmiyoruz bize orada saha içi veya saha dışı olsun her zaman yardımcı oldular. Ben o yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Tek eksik olan taraftarlık anlayışıydı. Ama o da düzelmeyecek bir şey değil. Biz de isteriz Kandıra üst liglere çıksın başarılı olsun hatta bu tür bir durumda onlara her türlü yardımı yapmaya da hazırız. Umarım bu tür durumlar bir daha hiçbir sahada yaşanmaz."dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑