Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Başkan Aysu: ‘İzmitli – Kandıralı’ ayrımı olmaz

Bu sezon Kandıra’yı Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Kandıra G.B. Belediyespor, önemli oyuncularla anlaşmış ve yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı

23 Temmuz 2013 Saat: 06:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.936 kez okunmuştur

Başkan Aysu: ‘İzmitli – Kandıralı’ ayrımı olmaz
Başkan Aysu: ‘İzmitli – Kandıralı’ ayrımı olmaz
Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’un başkanı İsmail Aysu takıma Kandıra’da verdiği iftarda önemli açıklamalarda bulundu. Takımda İzmitli, Kandıralı ayrımı yapılmayacağını belirten başarılı başkan “Tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Geçen sezon işlerimiz iyi giderken bir maçta yaşadığımız şanssızlıklardan dolayı hedeften uzaklaştık.
HEDEFİMİZ BAL’A YÜKSELMEK Bu sezon özellikle üzerinde durmamız gereken konu İzmitlilik ve Kandıralılık konusudur. Böyle bir ayrım kesinlikle olmayacaktır. Takımdaki herkes Kandıra’nın başarısı için mücadele edecektir” şeklinde konuştu. Aysu hedeflerinin kesinlikle BAL olduğunu belirtti ve “Birbirimize saygılı davranacağız. Kolej takımı olacağız. Yükün büyük bir kısmı sizde. Bizler de üzerimize düşeni yapacağız. Hedefimiz kesinlikle BAL’a yükselmektir. Herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
SADECE ÇALIŞACAĞIZ Takımın antrenörü Muharrem Boz da söz aldı ve “2 Ağustos’ta ilk antrenmanımızı yapacağız. Bu tarihe kadar kafasında sıkıntı olan yönetim ile başkanla konuşsun, sıkıntısını halletsin. Problemi olan arkadaş, problemini çözene kadar antrenmana gelmesin. Antrenmanlar başlayana kadar konuşan konuşsun ancak 2 Ağustos’tan sonra kimse konuşmayacak sadece çalışacak” dedi. GÜÇLÜ BİR KADRO İftar yemeğinin ardından Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Namazgâh Tesisleri’nde geçildi. Burada basın mensuplarına takım tanıtıldı. Sembolik imzalarını atan Çubuklu Balaspor’dan Ümit Kahya, Ayvalıkgücü’nden Emre Soydan, Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’dan Hakan Tan, Mete Gider ve Murat Kolburan’ı renklerine bağlayan, mevcut kadroda da çok yetenekli isimlerin yer aldığı Kandıra ekibinde bu sezonki hedef kesinlikle BAL olacak.
TAKIM İDDİALI Muharrem Boz’un çalıştırdığı, Tansu Okan’ın yardımcılığını yaptığı takımın başkanlığını İş Adamı İsmail Aysu yapıyor. Takımın yönetiminde ise Adem Özkan, Resul Ersöz, Ahmet Özkan, Hasan İnci, Emre Demirci, Kemal Midillioğlu ve Şenol Koç yer alıyor. 2 Ağustos’ta çalışmalara başlayacak olan Kandıra Gençlerbirliği Süper Amatör’ün en iddialı takımlarından birisi olacak. KANDIRA GENÇLERBİRLİĞİ BELEDİYESPOR’UN KADROSU DIŞ TRANSFERLER Ümit Kahya (Çubuklu Balaspor) Emre Soydan (Ayvalıkgücü Belediye) Hakan Tan (Hereke Yıldız) Mete Gider (Hereke Yıldız) Murat Kolburan (Hereke Yıldız) Genç Takımdan Alınan Oyuncular Semih Balaban, Ünal Bayraktar, Gökhan Soydan, Emre Cici, Zülfikar Horoz, Sami Çetin.
İÇ TRANSFERLER Yavuz Kibar Çiftçi, Gökhan Er, Hasan Er, Recep Balaban, Onur Balaban, Zeki Günay, Ercan Güneş, Kenan Güneş, Kadir Özdemir, Altuğ Özdemir.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑