Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Aravan, Gönüllüler Günü'nde gönüller alındı

MHP Kandıra İlçe Başkan Vekili ve Kandıra Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan milletin en zor gününde yanında olan ve iyiliğe gönül veren tüm gönüllülerin Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı.

6 Aralık 2021 Saat: 02:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.236 kez okunmuştur

Başkan Aravan, Gönüllüler Gününde gönüller alındı
Başkan Aravan, Gönüllüler Günü'nde gönüller alındı

MHP Kandıra İlçe Başkan Vekili ve Kandıra Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinliğinde Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran Mevkiinde oturan Roman gençlere 25 adet Kazak Dağıttı. Başkan Aravan, "Milletimizin en zor günlerinde her zaman yanında olan ve iyiliğe gönül veren tüm gönüllülerimizin Dünya Gönüllüler Günü'nü tebrik ederim”dedi.

MHP Kandıra İlçe Başkan Vekili Ercan Aravan"Bizler, ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ diyen bir medeniyetin evlatları olarak, Kandıra’da ulaşamadığımız ve derdini dinleyemediğimiz vatandaşımız kalmaması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu doğrultuda, başkaları için de bir şeyler yapmaya gayret gösteren tüm kalplere sesleniyorum. Dünya Gönüllüler Gününüz kutlu olsun. Bir yetimin başını okşayabilmek, bir evin eksiğini giderebilmek, bir yaşlıyı evinde ziyaret edip onu mutlu edebilmek, bir engellinin engeline rağmen neler yapabileceğini ona göstermek, bize eşsiz mutluluklar yaşatır” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑