Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başkan Aras: Artık dilim karpuz bile alamıyoruz

YRP İl Başkanı Mehmet Aras, hükümetin artık ekonomiyi yönetmez hale geldiğini söyledi. Aras, esnafın dilim karpuzu bile İBAN numarası ile satar hale geldiğini belirtti

9 Haziran 2022 Saat: 16:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 804 kez okunmuştur

Başkan Aras: Artık dilim karpuz bile alamıyoruz
Başkan Aras: Artık dilim karpuz bile alamıyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin il binasında basına önemli açıklamalarda bulundu. Aras’ın gündeminde yine halkın sorunları vardı. Aras partisinin il binasında yaptığı toplantıya basını da davet etti. Vatandaşın durumunu çektiği fotoğraflar ve hazırladığı görseller üzerinden anlattı.

‘ ESNAF KARPUZU DİLİMLE SATIYOR’
Evinin alışverişini yapmak için, çarşıda, pazarda halk ile iç içe olduğunu belirten YRP İl Başkanı Mehmet Aras, Kocaeli’ deki farklı semt pazarlarından çektiği fotoğrafları basınla paylaştı. Aras, yaptığı açıklamada “Gittiğim her yerde vatandaşı dinliyorum ve gözlemliyorum. Milletimiz gelişmeler karşısında şoka girmiş durumdadır. Bir esnafımızın tezgâhına astığı ilanı sizinle paylaşıyorum. Esnafımız IBAN numarası ile karpuz satıldığını belirten bir ilan asmış tezgâhına. Esnafımıza sordum durumu. Başkanım vatandaşta para yok, artık karpuzu dilimle satar olduk. Vatandaş ek hesaptan para yollayarak karpuz alabiliyor” dedi.

‘YÜZDE YÜZ ZAM YAPACAĞIZ’
“Hükümet bir an önce üretim ekonomisine geçmezse ülke kıtlığa girecek” diyen Aras, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hükümetin ekonomiyi düze çıkarmak için yaptığı her çalışma vatandaşın başına bela oluyor. Kur korumalı sistem geliştirdik dediler. Büyük icatları dolar korumaya dönmüş durumda. İnsanımızın hali çok kötü, her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Hükümetin geliştirdiği sistem doları 17 liraya çıkardı. Memur aylardır hükümetin yapacağı açıklamayı bekliyordu. 3600 ek gösterge konusunda hükümet yan çizdi. Memur bu konuda umduğunu bulamadığı gibi maaş iyileştirme konusunu da gündeme getirmediler. iktidara geldiğimiz gün tüm çalışanlara yüzde yüz zam yapıp çalışma barışını sağlayacağız.”

‘ÜRETİM BİZİ KURTARIR’
Açıklamalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, “ Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları da eleştiren Aras, hükümet ne zaman uyanacak. Ne zaman ekonomi politikasını gözden geçirecek. Ne zaman uyanacaksınız. Gidecek yol kalmayınca mı? Ülkenin düze çıkmasının yolu ancak ve ancak üretimden geçiyor. Kurtuluş yeniden refah iktidarındadır. Ülkemizin tüm sorunları çözecek projelerimizi ortaya koyduk. Halkımızın bizi iktidara getirdiği gün üretim ekonomisine geçilecek. Tüm sorunlar çözülecek” diyerek hükümeti eleştirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑