Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Adayı Ölmez'e köylerden 'başkan' gibi karşılanıyor

Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, önceki akşam Kandıra Kocakaymaz, Ocaklar, Topluca ve Gölbaşı Mahallelerinde ziyaretinde davul, zurna, havai fişek ve meşalelerle karşıladı.

9 Şubat 2024 Saat: 09:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.910 kez okunmuştur

Başkan Adayı Ölmeze köylerden başkan gibi karşılanıyor
Başkan Adayı Ölmez'e köylerden 'başkan' gibi karşılanıyor

Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışmalarına her geçen gün hızını arttırarak devam ediyor. Her akşam farklı bir köyde gerçekleştirdiği ziyaretlerine onlarca araçtan oluşan konvoyla giden Ölmez Kandıra merkez ve köylerden tam destek geliyor. Kandıra Kocakymaz, Ocaklar, Topluca ve Gölbaşı Mahallelerinde Başkan Adayı Ölmez, davul zurna, havai fişek ve meşalelerle karşılandı.

Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez , Kocakymaz, Ocaklar, Topluca ve Gölbaşı Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Başkan Adayı Ölmez ’e ziyaretlerde; AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Şeyhmus Sayan, AK Parti İlçe Başkanı Alper Tokgöz, BBP ilçe Başkanımız Murat Küçüktecer, ilçe yöneticileri ve Cumhur İttifakı Üyeleri eşlik etti. Her girdiği mahallede ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Ölmez,“ Hizmet anlayışımızın temelinde istişare var. O yüzden sizlerin fikir ve önerileri ile yol haritamızı belirliyoruz” dedi.

Çalışınca, gayret gösterince Kandıramızın mutlu olduğuna işaret eden Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, "Lafla peynir gemisi yürümüyor. ' Türkiye'nin Yüzyılı'nda belediyelerimize işler düşüyor. Dünyanın gittiği bir yer var. Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmek için bir ve beraber olmaya, istikrarı korumaya devam edeceğiz. Yeni yüzyılda yeni yüzyıla uygun Kocaeli'yi inşa edeceğiz. Yeni Kandıra’yı inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑