Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Acur: İktidar ve ortakları emeklinin sesini duymadı

Emekli maaş zammına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, "Açlığa mahkum edilen emeklinin sesini ne yazık ki iktidar ve ortakları duymadı. Adaletli bir seyyanen zam kararı alınıncaya kadar en güçlü şekilde sesimizi yükselteceğiz" d

15 Temmuz 2023 Saat: 08:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 460 kez okunmuştur

Başkan Acur: İktidar ve ortakları emeklinin sesini duymadı
Başkan Acur: İktidar ve ortakları emeklinin sesini duymadı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklanan emekli maaş zammıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Acur, emeklilerin açlığa mahkum edildiğini belirterek 7 bin 500 TL maaş alan bir emeklinin zamdan sonra da aynı rakamı alacağını vurguladı.

"GÖRMEZDEN GELİNDİ"
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “ Seçim dönemi, sırf iktidar olmak için muslukları açan iktidar, seçimden sonra ise verdiklerinin katbekat fazlasını almaktadır. Vergi zamları, iki katına çıkarılan MTV’ler, marketlerdeki durum ve yüksek gıda enflasyonu ile insanımız sefalete mahkum edilmiştir. Ne yazık ki iktidar millete kulağını tıkarken, kuşkusuz ki en büyük sorunu yaşayan kitle de emeklilerimizdir. TÜİK’in halkı kandırmak için düşük gösterdiği 6 aylık enflasyon dahi yüzde 20’ye dayanmışken, emekliye reva görülen zam yüzde 25’tir. Fakat önceki zam döneminde en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya çıkarılmasına rağmen, maaş hesaplamada 7 bin 500 lira yerine en son zam oranı dahilinde oluşan giydirmesiz maaş esas alınmıştır. Böylelikle 7 bin 500 lira olan emekli maaşları 7 bin 500 lirada kalmıştır. Açlığa mahkum edilen emeklinin sesini ne yazık ki iktidar ve ortakları duymamıştır. TBMM’de İYİ Partili milletvekillerinin yaptığı konuşmalar, İYİ Parti’nin de yer aldığı muhalefet partilerinin sunduğu kanun teklifleri iktidar ve ortakları tarafından görmezden gelinmiştir.

'MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUZ'
Daha meclis açılır açılmaz kimin emeklinin yanında, kimin emeklinin karşısında olduğu ortaya çıkmıştır. Tüm emekliler bilsin ki, İYİ Parti açlığa mahkum edilen emeklinin yanında olmaya devam edecektir. Gerek mecliste, gerekse de sokakta 7 bin 500 liraya mahkum edilen emeklinin çilesini gündeme getirecek, adaletli bir seyyanen zam kararı alınıncaya kadar en güçlü şekilde sesini yükseltecektir. İYİ Parti, iktidar ve ortaklarını insaflı davranmaya, vicdanlı olmaya davet edecektir. Emeklilerin haklarını sonuna kadar savunan, iki gün boyunca gece yarısına kadar emeklinin hakkını arayan İYİ Partili milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Grup toplantılarında emeklilere zam çağrısı yapıp mecliste sus pus olanları ise milletimize havale ediyoruz. Emekliler müsterih olsun; iktidar ve ortakları bu çığlığı önünde sonunda duyacak ve gerekeni yapacaklardır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑