Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Acur: 33 istifa var, kim aday gösterilse böyle olacaktı

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, Körfez adayı olarak Azmi Cihat Hatipoğlu’nun açıklanmasının ardından yaşanan istifalarla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yaptı

24 Kasım 2023 Saat: 01:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 806 kez okunmuştur

Başkan Acur: 33 istifa var, kim aday gösterilse böyle olacaktı
Başkan Acur: 33 istifa var, kim aday gösterilse böyle olacaktı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çarşamba günü grup toplantısında Körfez Belediye Başkan Adayını açıkladı. O isim eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu oldu. Ancak Hatipoğlu isminin açıklanmasının ardından partide bir istifa dalgası yaşanmaya başladı. Konuyla ilgili Başkan Acur, süreci doğal karşıladığını, kim aday gösterilirse göstersin, benzer bir tablo oluşacağını iddia etti. Öte yandan Acur, , partiyi sosyal medya üzerinden eleştirenlere de uyarılarda bulundu.

İşte İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur’un o açıklamaları: “Körfez’de 4 aday adayı arkadaşımız vardı. Hangisi aday gösterilse benzer tepkiler yaşanacaktı. Bizde de ufak tepkiler oldu. Şu ana kadar 33 arkadaşımız istifa etti. Bir başka arkadaş da aday yapılsa bu istifalar diğer taraftan da gelecekti. Herkesin beklentisine cevap vermek maalesef mümkün olmuyor.

Biz adayı kendi başımıza belirlemedik. Biz de çalışma yaptık. İlçe teşkilatımız da bir çalışma yaptı. Bu çalışmalar neticesinde de en ideal adayın, partimize en yüksek seviyede oy kazandıracak ismin Azmi bey olduğu üzerinde karar kıldık. Genel başkanımız Meral Akşener’in de takdirleriyle Azmi bey aday gösterildi.

Meclis üyelerinin, partideki aktif isimlerin basın sosyal medya yoluyla partililerin beyanlarını son derece yakışıksız ve çirkin buluyorum. Önümüzdeki hafta çok yoğun katılımlı bir üye kampanyasını başlatacağız. Ciddi manada partimize üye girişi de olacak. Seçim startını Karamürsel ve Gebze’den verdik. Önümüzdeki hafta da ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanmaya devam edecek.

Bu tip gönül kırgınlıkları keşke olmasa ama bunun önüne geçme şansınız yok. Herkes kendinde aday olma hakkı görüyor ve kazanacağını düşünüyor. Ancak saha öyle değil. Bizim yaptığımız araştırma bunu gösterdi. Kimse bizim babamızın oğlu değil. Tek gayemiz İyi Parti’ye harcanan emeklerin boşa gitmemesi.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑