Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan;a Kandıra köylerinde büyük ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra;nın köylerini dolaştı. Gittiği her köyde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başka...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.607 kez okunmuştur

Başkan;a Kandıra köylerinde büyük ilgi
Başkan;a Kandıra köylerinde büyük ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın köylerini dolaştı. Gittiği her köyde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘Biz hizmet sevdalısıyız’’ dedi.

 

Gece Yarısına Kadar Köyleri Dolaştı

Başkan Karaosmanoğlu, beraberindeki Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ile birlikte, Kandıra’nın köylerini dolaştı. Başkan ve beraberindekiler sırasıyla Merkez Erikli, Çerçilli, Hediyeli ve Balaban köylerini ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’nun saat 20.00’de başlayan köy turu 24.00’e kadar devam etti.

   

İlk Durak Merkez Erikli

Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilerin ilk durağı Merkez Erikli Köyü oldu. 185 hane ve 4 mahalleden oluşan köyde Başkan Karaosmanoğlu’nu muhtar Recep Açıkgöz ile köylüler karşıladı. Kalabalık bir köylü topluluğu tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu’na köyde su sorunu yaşanmadığı bilgisi aktarıldı. Ayrıca köyde bulunan 30 tonluk su deposunun da büyütüleceği bilgisi verildi.

 

Her Konuda Destek

Muhtar Recep Açıkgöz ile köylüler hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, ‘’Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, her konuda bize destek oldu. Kendisine her istediğimizde çok rahat ulaşabiliyoruz. Kandıra’ya sık sık geliyor. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi. Köy turunda ikinci durak Merkez Erikli Köyü’nün Belenköy Mahallesi oldu. Burada da köylüler Başkan’a sıkıntılarını aktardı.

     

Çerçilli De Sorun Yok

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden köy gezisinde Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Akçaova taşıyla ünlenen Çerçilli Köyü’ne de uğradı. Köy muhtarı Saffet Özkul ve köylüler, Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti aktardı. Köyün birçok ihtiyacının Büyükşehir tarafından giderildiğini ve çok fazla eksiğin kalmadığını aktaran muhtar Özkul, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Çerçilli Köyü’nün kanalizasyon hattının tamamlanmak üzere olduğu, altyapının ardından üstyapı çalışmalarına geçileceği bilgisinin verildiği ziyarette burada işlenen Akçaova taşlarından Kent Konut’un inşaatlarında kullanıldığı da vurgulandı.

  

Hediyeli’de Sevgi Yumağı

Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, saat 23.00 sıralarında gittikleri Hediyeli Köyü’nde kendilerini sevgi yumağı içinde buldular. Başkan Karaosmanoğlu’nun geleceğini haber alan 7’den 70’e herkes köy meydanında toplanmış, misafirlerinin gelmesini bekliyordu. Karaosmanoğlu’nun araçtan inmesiyle birlikte Başkan’ın etrafını saran minikler, adeta bir sevgi çemberi oluşturdu. Köyün kızı erkeğiyle tüm çocukları, yapılan oyun grubu nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

   

Balaban’a Şadırvan Yapılacak

Başkan Karaosmanoğlu, saatler 24.00’ü gösterdiğinde Kandıra’daki köy turunun son durağı olan Balaban Köyü’ne geldi. Köy muhtarı Fehmi İçöz ve köylüler tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, köyün çok önemli bir sıkıntısını daha giderme sözü verdi. Muhtar İçöz ile köylülerin şadırvan sıkıntısı çektiklerini söylemesi üzerine Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak bu ihtiyacı karşılayacaklarını aktardı.

 

Su Sorunu Kalmayacak

Saat ve zaman mefhumu gözetmeksizin Kocaeli’nin köylerini dolaştıklarını ve sıkıntıları yerinde tespit etmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’daki ve Kocaeli genelindeki köylerimizde güzel işler yaptık. Köylerimizde su sorunu kalmamasına çok önem veriyoruz. Su hayattır, susuz hiçbir şey olmaz. Köylerimiz her geçen gün çok güzel olacak ve cazibe merkezi haline gelecek’’ dedi.

    

Hizmetin Sevdalısıyız

Başkan Karaosmanoğlu, yılmadan çalıştıklarını vurgulayarak, ‘’Biz bu işin dertlisiyiz. Gece gündüz köylümüzün yanındayız. Biz hizmetin sevdalısıyız. Kocaeli’nin köylerini gezip, neler yaptık, neler yapamadık yerinde görüyoruz. Yapılanları yeterli saymıyoruz. Daha yapacak çok işimiz olduğunu düşünüyoruz. Ekiplerimizi yaz aylarında köy yollarındaki eksiklerin giderilmesi için seferber ettik’’ şeklinde konuştu.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑