Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Başarılı öğrencilere unutulmayacak bir gün

Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri “Çanakkale Yolun Sonu” filmini izleyerek, işgalci dünya milletlerine karşı vatanımızın nasıl savunulduğunu hatırladı.

26 Mart 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.244 kez okunmuştur

Başarılı öğrencilere unutulmayacak bir gün
Başarılı öğrencilere unutulmayacak bir gün
Okul öğretmenlerinden Abdullah Tanrıverdi ile birlikte Özdilek Sinemaları’nda film izleyen öğrencilerin memnuniyetine dikkat çeken Okul Müdürü Nevzat Aktaş, “ Tüm olumsuzluklara rağmen fedakârlık yapılacak neleri varsa onlardan feragat eden, malını ve canını vatan uğruna feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Öğrencilerimizin hem tarih bilincini geliştirmek, hem de sınavlara ve derslere motivasyonu artırmak amacıyla bu tip etkinlikler düzenliyoruz.
PİZZA YEDİLER Okulumuz kırsalda yer alması nedeniyle öğrencilerimize ancak bu tür etkinliklerle motivasyon sağlamaya, onların ders yükünü azaltmaya ve sınava adaptasyonlarını artırmaya çalışıyoruz. Bizlere ulaşım konusunda yardımcı olan Kandıra Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Okulun davranışları ve derslerindeki başarıları ile dikkat çeken öğrencilerinin katıldığı gezi kapsamında önce beraber pizza yiyen öğrenciler daha sonra sinema öncesi çarpışan arabalara binerek gönüllerince eğlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑