Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Başarılı öğrencilere karne hediyesi

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda başarılı bir eğitim sezonu geçiren öğrencilere İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan ve okulu tarafından hediyeleri verildi.

17 Haziran 2013 Saat: 00:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.147 kez okunmuştur

Başarılı öğrencilere karne hediyesi
Başarılı öğrencilere karne hediyesi

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda 2012-2013 eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamlayarak bir üst sınıfa geçmeye hak kazanan öğrencilere karne ve hediyeleri düzenlenen programla verildi. Öğrencilerin sınıflarında gerçekleştirilen karne dağıtım programına İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane ve öğrenci velileri katıldı.
OKUL BİRİNCİSİNE BİSİKLET Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 8. sınıf öğrencisi olan okul birincisi Kadir Ulu’ya başarısından dolayı okulu tarafından bisiklet hediye edildi. Bisikleti Kaymakam Erdoğan takdim etti ve öğrenci velisi İbrahim Ulu’yu kutladı.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYELER Kaymakamlık tarafından düzenlenen hobi saati uygulamasına devamlı katılım sağlayarak derslerinde başarılı olan 1. sınıf öğrencisi Mert Okatan ve 2.sınıf öğrencisi Nazar Tetik’e Kaymakam Oktay Erdoğan tarafından hediyeleri takdim edildi. Kaymakam Erdoğan, bir yıl boyunca azim ederek başarılı olan öğrencileri ve kendilerinin bu başarısında emek sarf eden öğretmenlerini ve velilerini kutladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑