Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Başarılı öğrenciler, Gelibolu Yarımadası’nda

Yusufça Şehit İrfan Yaman ve Özbey Ortaokulu öğretmenleri başarılı öğrencileri için, tarihi Gelibolu Yarımadası’na gezi düzenledi.

10 Haziran 2013 Saat: 08:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.055 kez okunmuştur

Başarılı öğrenciler, Gelibolu Yarımadası’nda
Başarılı öğrenciler, Gelibolu Yarımadası’nda
Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu ile Özbey Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri için Türk tarihinin baştan yazıldığı, dünyanın en büyük savaşlarından birisi olan Çanakkale savaşlarının yaşandığı, tarihi Gelibolu Yarımadası’nı kapsayan gezi düzenlediler. Okul müdürleri Nevzat Aktaş ve Tayfun Eski nezaretinde 36 öğrenci ve 8 öğretmenin katıldığı gezinin aracı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildi.
DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en amansızlarından birisinin geçtiği Gelibolu Yarımadası’nda, 57. Alay, Conk Bayırı, Abide, Şahindere, Seyit Onbaşı, Namazgah Tabyaları gibi tarihi alanlar ziyaret edildi. Gezide öğrenci ve öğretmenler rehberlerinin anlattıkları ile adeta o günleri yaşarak, duygusal anlar da yaşadı.Okul müdürleri Aktaş ve Eski, öğrencileri açısından son derece mutlu olduklarını, okulların kapanmasına yakın bir zamanda örnek öğrencilerini ödüllendirme fırsatına kavuştuklarını belirttiler. Ayrıca bu imkanı sağlayan, gezi için araç ve rehber tahsisi eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑