Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Balcıoğlu’ndan Kandıra Ko-mek ziyareti

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan A. Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra’da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Balcıoğlu son olarak Kandıra Ko-mek yetkililerini ziyaret etti.

13 Aralık 2013 Saat: 17:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.462 kez okunmuştur

Balcıoğlu’ndan Kandıra Ko-mek ziyareti
Balcıoğlu’ndan Kandıra Ko-mek ziyareti

Her zaman vatandaşlarının yanında olmak üzere çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Kandıra’da Ko-mek yöneticileri ve kursiyerleriyle biraraya geldi. Balcıoğlu Kandıra Ko-mek Müdürü Serap Kılıç tarafından ağırlandı. Balcıoğlu ziyaret sırasında Müdür Kılıç’a kadınları yönetici pozisyonunda görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Halk üniversitesi olarak bilinen Ko-mek bugüne kadar meslek eğitiminden, dil ve sanat eğitimine kadar verdiği hizmetlerle binlerce insan yetiştirmiş, önemli başarılara imza atmış ve vatandaşlarımıza önemli bir istihdam alanı yaratmıştır.” dedi.
KOMEK KURSİYERLERİNE ÖVGÜ Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Ko-mek kursiyerlerini sınıflarında ziyaret etti. Kursiyerler tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı “Kadınlarımızın meslek edinme talebinde bulunduğunu ve sosyalleştiğini görüyorum. Hangi yaşta olursa olsun yediden yetmişe girişimcilik ruhunu kaybetmeyen, her daim yeniliklere açık hemşerilerimizi takdir ediyorum.” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kursiyerler Balcıoğlu’na seçim sürecinde başarılar diledi. Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleriyle sonlandırıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑