Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Balcıoğlu, engellilerle buluştu

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra'da yaşayan herkese ulaşmak üzere Kandıra’da farklı programlar yapmaya devam ediyor. Balcıoğlu üniversite öğrencilerinden sonra engelliler ile bir araya geldi.

26 Kasım 2013 Saat: 17:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.783 kez okunmuştur

Balcıoğlu, engellilerle buluştu
Balcıoğlu, engellilerle buluştu
Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ve engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören buluşmada Kandıra’da yaşayan engelli vatandaşların sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri görüşüldü. Balcıoğlu misafirlerini selamlayarak başladığı konuşmasında şu cümlelere yer verdi:
''Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Sosyal hayata uyum sağlayıp üretken olmak herkes kadar engelli vatandaşlarımızın da hakkıdır. Ben biliyorum ki aranızda nice cevherler var. Bu yetenekleri ortaya çıkarmamız gerek. Engelli vatandaşlarımıza kişisel gelişim alanları oluşturmak ve onları hayata kazandırmak her yerel yönetimin görevidir. Hükümetimiz bu konuda ciddi adımlar atmıştır. Biz de Kandıra’da engeli vatandaşlarımızın konforlu bir yaşama sahip olabilmesi için çalışacağız.’’
ENGELSİZ BİR YAŞAM İSTİYORUZ! Aday Adayı Balcıoğlu’nun davetinden ve misafirperverliğinden memnun kalan Dernek Başkanı Mustafa Akşit Balcıoğlu’na ‘’İstatistiklere göre Kandıra’da bizim gibi iki bin engelli yaşıyor. Bizler hayatımızın kolaylaştırılmasını, ulaşımın bizler için kolay hale gelmesini, engellilere iş becerileri kazandırılmasına yönelik atölyeler oluşturulmasını istiyoruz. Yerel yöneticilerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Bizi düşündüğü, derdimizi dinlediği ve değer verip davet ettiği için Emel Ceylan Balcıoğlu’na çok teşekkür ederiz. Kendisine bu süreçte başarılar diliyoruz.’’ dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑