Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Balcıoğlu emekli öğretmenleri de unutmadı

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, 24 Kasım’da Kandıra’daki emektar öğretmenleri unutmadı.

25 Kasım 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.108 kez okunmuştur

Balcıoğlu emekli öğretmenleri de unutmadı
Balcıoğlu emekli öğretmenleri de unutmadı
Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu öğretmenler gününü emekli öğretmenleri ziyaret ederek geçirdi. Hacımazlı Köyü’nden hemşerisi ve Kandıralı birçok bürokratı yetiştirmiş olan Emekli Öğretmen Mustafa Elmas’ı ziyaret etti. Daha sonra emekli öğretmen ve iyi bir müzisyen olan Şaban Balaban’ın evine geçti. Balaban ziyaretten duyduğu memnuniyeti rahatsızlığına rağmen çaldığı klarnet ile dile getirdi. Neşeli ve manidar geçen ziyaret için Şaban Balaban hatırlayıp geldiği için Balcıoğlu’na teşekkür etti.
Sohbetler esnasında eğitim alanında yaşanan sorunlar ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Bu özel günde emekli öğretmenleri de unutmayan Balcıoğlu, öğretmenlere geçmiş olsun dileklerini iletti ve “Öğrencileri için her türlü fedakârlığı yapan kıymetli öğretmenlerimizin üzerimizde hakkı çok büyüktür. Gençlerin yetiştirilmesi ve yarınlarımızın inşasında aileden sonraki en büyük etmen olan, eli öpülesi öğretmenlerimizi bir gün değil her gün anmalıyız” dedi. Ziyaretten hayli memnun kalan emektar öğretmenler Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’nu hayır duaları ve başarı dilekleriyle uğurladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑