Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bakan Yerlikaya açıkladı! 10 bin polis alımı ne zaman başlıyor?

EGM 10 bin polis alımı son dakika haberi duyuruldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yerlikaya, müjdeli haberi verdi. Son dakika haberlerini okuyan vatandaşlar, "10 bin polis alımı ne zaman, başvuru şartları neler?"

6 Aralık 2023 Saat: 00:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 461 kez okunmuştur

Bakan Yerlikaya açıkladı! 10 bin polis alımı ne zaman başlıyor?
Bakan Yerlikaya açıkladı! 10 bin polis alımı ne zaman başlıyor?

EGM 10 bin polis alımı ne zaman başlıyor, başvuru şartları belli oldu mu sorusu son dakika yanıt aramaya başladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gazetecilerin sorusuna yanıt verirken, 10 bin yeni polis alımı hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya basın bilgilendirme toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada "10 bin yeni polis alımını yakında duyuracağız" ifadelerini kullandı.

EGM polis alımı başvuru şartları, Resmi Gazete ilanından sonra en çok aratılanlar arasında yer aldı. İlana göre merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 10.102 EGM polis alımı yapılacak. 

EGM polis alımı kapsamında merkez teşkilatı için 500 polis memuru, 90 başmüfettiş, 10 merkez emniyet müdürü, taşra teşkilatı için de 9.500 polis memuru ile moral eğitim merkezi müdürü ve moral eğitim merkezi müdür yardımcısı olmak üzere 10.102 kadro ihdas edildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Başkan Erdoğan'ın imzasını taşıyan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre EGM polis alımı kapsamında merkez teşkilatı için ihdas edilen kadrolara 3 ve 9 derece arası alınmak üzere 500 kişilik kontenjan ayrıldı.

Taşra teşkilatı için ise 1'inci derece Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü için 1 adet, 1'inci derece Moral Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı için 1 adet, 3 ve 9'uncu derece polis memurluğu için 9 bin 500 kadro ihdası yapıldı.

Ayrıca, merkez teşkilatta görevlendirilmek üzere 90 başmüfettiş, 10 merkez emniyet müdürü ataması yapılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑