Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Atlı jandarmalar Kandıra sahillerinde güven veriyor

Kapkaç, hırsızlık gibi asayiş olaylarına karşı kısa sürede müdahale edebilen atlı jandarmalar, Kandıra sahillerindeki faaliyetlerine bu sezon da devam ediyor.

3 Ağustos 2021 Saat: 07:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.121 kez okunmuştur

Atlı jandarmalar Kandıra sahillerinde güven veriyor
Atlı jandarmalar Kandıra sahillerinde güven veriyor

Yaz aylarında binlerce tatilcinin tercih ettiği Kandıra sahillerinde, deneyimli ve özel eğitimli atlı jandarmalar halkın güvenliğini sağlamak için görev yapıyor. Yaklaşık 8 yıl önce Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’na bağlı özel eğitimli atlar ve deneyimli binicilerden oluşan 3 atlı jandarma timi Kandıra’nın Kerpe, Kefken ve Cebeci plajlarında ilk kez görev yapmıştı. Sahillerde kuş uçurmayan atlı jandarmalar, bu sezon da yeniden sahillere geri döndü. 

VATANDAŞ HER YAZ TALEP EDİYOR

Deneyimli astsubay binicilerden oluşan atlı jandarmalar, halkın yoğun olduğu bölgelerde aralıksız devriye geziyor. Atlı jandarmaları karşısında gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşasa da atlara ve jandarmalara büyük ilgi gösteriyor. Ağustos ayının ortasına kadar Kandıra sahillerinde görev yapacak olan atlı jandarma timi, daha sonra Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığına geri dönecek. Tatilciler bu uygulamanın kendilerine güven verdiğini belirterek her yaz Kandıra sahillerinde atlı jandarma timlerinin görev yapmasını talep ediyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑