Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Atık maddelerden gelinlik tasarladılar

Kandıra MYO öğrencileri, okul bünyesinde yapılan yarışmalarda becerilerini gösterdi. Atık maddelerden gelinlik yapan tekstil öğrencileri, jürinin büyük beğenisini topladı

15 Ocak 2013 Saat: 18:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.020 kez okunmuştur

Atık maddelerden gelinlik tasarladılar
Atık maddelerden gelinlik tasarladılar
Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO Tekstil Bölümü öğrencilerinin yarışma projesi gelinlik tasarımıydı. Birbirinden güzel çizimlerin ortaya konulduğu yarışmada, öğrencilerin farklı model ve çizimlerini değerlendiren jüri, birinciliğe Merve Kılınç’ı, ikinciliğe Duygu Lortoğlu’nu ve üçüncülüğe Elif Başar’ı layık gördü. Öte yandan bir başka öğrenci grubu, atık materyallerden gelinlik tasarladı. Öğrenciler CD, kağıt, perde kumaşı gibi atık maddeleri bir araya getirerek gelinlik yaptı. Umut Bayrak, Burcu Şen, Mine Sönmez adlı öğrenciler, Dr. Arzu Azizağaoğlu’nun yönlendirmesiyle tekstil sektöründeki geri dönüşümü vurgulamak için atıklardan gelinlik tasarladı.
ÖĞRENCİLERİ KUTLADI Birbirinden farklı çeşitli materyalleri biraya getiren tekstil öğrencilerinin çalışmasını yakından takip eden KOÜ Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, öğrencileri gerçekleştirdikleri faaliyetten dolayı kutladı. Genç, diğer taraftan satranç ve masa tenisi turnuvası düzenleyen ve yarışmada derece yapan öğrencileri de kutladı. Turnuvanın gençlerin hem zihinsel hem de fiziki performanslarını değerlendirecek alanlar yarattığını kaydeden Genç, bundan sonra bu tür faaliyetlere daha fazla imkan sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑