Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Aşırı hız ölümü getirdi

Kandıra Kefken yolu üzerinde aşırı hız ölümü getirdi. Aşırı hız yapan araç elektrik direğini yıkarak hurdaya döndü. Araçtan çıkarılan Çağlar Yardımcı hayatını kaybederken Serkan Erdoğan’ın ise hayati tehlikesi sürüyor.

5 Kasım 2012 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 38.470 kez okunmuştur

Aşırı hız ölümü getirdi
Aşırı hız ölümü getirdi

Kandıra’dan Kefken istikametine gitmekte olan Serkan Erdoğan yönetimindeki 41 KN 692 plakalı araç, Kandıra eski cezaevi önünde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Araç yolda dönerek elektrik direğine arkadan çarptı. Araç hurdaya dönerken elektrik direyi yıkıldı.Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta sıkışan Serkan Erdoğan, Çağlar Yardımcı yoldan geçen vatandaşlar tarafından araç içinden çıkartıldı. Ağır yaralı haldeki Erdoğan ve Yardımcı, ambulanslarla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çağlar Yardımcı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi devam eden Serkan Erdoğan ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken aracın aşırı hızlı olduğu iddia edildi.
Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Çağlar Yardımcı kandıra nüfus müdürlüğünden önceki ay emekli olan Ali Yardımcı’nın oğlu olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olan Serkan Erdoğan ise kandıra esnaflarından Erdoğan Mermerin sahiplerinden İbrahim Erdoğan’ın oğlu olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan her iki aile yakınları da Kandıra Devlet Hastanesine koştu.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑