Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Asım Yağız’a büyük moral

İlimizin tanınmış gazetecilerinden, İHA Kocaeli eski Bölge Müdürü Asım Yağız, İzmit Belediyesinden emekli olduktan sonra ciddi bir rahatsızlığa yakalanmıştı

5 Ekim 2023 Saat: 02:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.600 kez okunmuştur

Asım Yağız’a büyük moral
Asım Yağız’a büyük moral

Yaklaşık iki yıl önce beyninde kist olduğu anlaşılan ve ameliyat edilen Asım Yağız’ın eski rahatsızlığı tekrarladı ve beyninde yeniden kist oluştu. Kocaeli Şehir Hastanesinde önce yoğun bakıma alınan, ardından servise indirilen Yağız’ın tedavi süreci devam ediyor.

Bu arada Asım Yağız’a önemli bir moral desteği geldi. Dün Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve meslektaşları ziyaretine gitmişti. Bugün de İzmit eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit Belediyesi eski Basın Yayın Müdürü Server Yıldırım ve eski Basın Yayın çalışanlarından Erol Uyguç, Yağız’ı yalnız bırakmadı.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan eski başkan Halil Vehbi Yenice şunları yazdı: “Değerli dostlar beş yıl İzmit Saraybahçe Belediye Başkanlığım dönemimde basından sorumlu personelim Asım Yağız arkadaşımızı hastanede ziyaret ettim. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Allah’tan acil şifalar diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑