Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Arıcılık kursu Kandırada açıldı

Arıcılık sektöründe yeni bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Kandırada bir kurs düzenlendi. Antaplı Köyünde açılan kursa çevre köylerden de talepler geldi. Kursta 22 kişib...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.835 kez okunmuştur

Arıcılık kursu Kandırada açıldı
Arıcılık kursu Kandırada açıldı

Arıcılık sektöründe yeni bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Kandıra’da bir kurs düzenlendi. Antaplı Köyü’nde açılan kursa çevre köylerden de talepler geldi. Kursta 22 kişib eğitim alıyor.

 

Kandıra Halk Eğitim Merkezi İlçede yeni bir kursu daha faliyete geçirdi. Merkez Halk Eğitim Müdürü Mete Domaç’ın öncülük ettiği Arıcılık Kursu,  Antaplı köyü’nde açıldı. Antaplı ve çevre Köylerinde 22 kursiyerin katıldığı kursa başta Köy Muhtarı Turgut Girgin ile birlikte Adem Girgin, Ahmet Deniz, Ahmet Yaşa, Ali Güneş, Ali Köse, Ali Yıldız, Emin Er, Güngör Çetin, Murat Yaşa, Hakan Ören, Halil Cici, Halil Demir, Halil İbrahim Girgin, Hasan İnce, Mustafa Akdeniz, Mustafa İnce, Ramazan Açık, Refik Yaşa, Seyit Ahmet Yaşa, Türkan Türkyılmaz, ve Zeki Yaman kursiyer olarak yer aldı.

 

BECERİ KURSLARINA DEVAM EDECEĞİZ

 Kursta eğitimler ise Ziraat Mühendisi İsmail Çolak tarafından verilecek. Öğrencilere kursta teorik ve uygulamalı bilgiler birlikte veriliyor. Kursiyerler, kendilerine böyle bir imkan tanıdıklarından dolayı Kandıra Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür ettiler. Kurs hakkında bilgiler veren Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mete Domaç, “ Halkımızı aydınlatıcı ve beceri sağlayıcı kursları açmaya devam edeceğiz. Arıcılık kursun bölgedeki önemli bir açığı kapatacağına inanıyoruz “ dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑