Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Ana sınıfı öğrencileri gösterileriyle salona duygulu anlar yaşattı

Kandıra Zafer İlk Öğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri yıl sonu gösterileri Turan Güneş Kültür Merkezinde Anne ve Babalara duygulu anlar yaşattı.

19 Mayıs 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.436 kez okunmuştur

Ana sınıfı öğrencileri gösterileriyle salona duygulu anlar yaşattı
Ana sınıfı öğrencileri gösterileriyle salona duygulu anlar yaşattı

Kandıra Zafer İlk Öğretim Okulu ana sınıfında eğitim gören 38 ana sınıfı öğrencisi Turan Güneş Kültür Merkezinde birbirinden güzel gösterilerle izleyenlere hoş dakikalar yaşatırken anne be Babalar küçük yavrularının sahnede ki bu güzel gösterileri karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Zafer İlk Öğretim Okulu Kelebekler ve Arılar sınıfından oluşan ana sınıfı öğrencileri bir yıllık eğitimlerinin ardından öğretmenleri Merve Demir ve Nebehat Turan öncülüğünde tüm hünerlerini Turan Güneş Kültür Merkezinde sergilerdiler.
Minik öğrencilerin bu güzel gösterisine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Zafer ilk Öğretim Okulu Şefer Ersoy, sınıf öğretmenleri, veliler çok sayıda öğrenci yakınları ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kandıra Zafer İlk Öğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerinin bir birinden güzel gösterileri sunumları başladı.
İlk sahneyi Berat Durmuş ve Berrak Su Başol alarak “Hoş Geldiniz” adlı şiiri seslendirdiler. Ardından 2 sınıftan oluşan 38 öğrencinin 2011-2012 eğitim öğretim yılı çalışmaları resimlerle slayt gösterileriyle tüm davetlilere sunum yapıldı. Ana sınıf öğrencileri meslek dallarını belirten bir gösteri sundular. Ana sınıfı öğrencileri Mehmet Çağrı Özdoğan Komutan, Arda Demir Avukat, Yusuf Can Mammaki Öğretmen, Abdul Samet Dizman Aşçı, Ahmet Yusuf Karaboğa Doktor, Emirhan Gürhan Vatandaş, olarak meslek dallarını canlandırdılar.
Öğrencilerin Tiyatro gösterileri salonda en büyük alkışı aldı. Berrak Su Başol ve Rumeysa Yağız’ın tiyatro gösterisi bir köy hayatını canlandırdı. Ardından öğrenciler dans gösterisi son olarak koro halinde söylenen bir birinden güzel şarkılar söylenmesiyle çocuklar çocukluğunu doyasıya yaşarken anneler be Babalar bu gösteriyi sevinç göz yaşları altında gururla izledi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑