Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Alkollü Taraftarın Statta Ne İşi Var?

Kandıra Çağdaşspor kulüp başkanı Değirmendere’de tribünde saldırıya uğradı. Alkollü olduğu iddia edilen taraftarlar, başkanı darp etti

6 Mayıs 2014 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.349 kez okunmuştur

Alkollü Taraftarın Statta Ne İşi Var?
Alkollü Taraftarın Statta Ne İşi Var?
Amatör karşılaşmalarda çıkan olaylar her geçen gün artıyor. Bugüne kadar yaşanan olaylara bir yenisi önceki gün eklendi. İkinci Küme D Grubu’nda Play-Off mücadelesi veren iki takım, Değirmendere Stadı’nda karşı karşıya geldi. Gölcük Asarköyspor, Değirmendere Stadı’nda arasında beş puan fark bulunan Kandıra Çağdaşspor’u konuk etti. BACAĞINA 10 DİKİŞ ATILDI Karşılaşma 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile devam ederken 65. dakikadan itibaren Gölcük Asarköysporlu taraftarlar, tribünde yerlerini alan Kandıra Çağdaşspor kulübü yönetimine saldırdı. Kandıra Çağdaşspor kulüp başkanı saldırılar sırasında darp edilirken, aldığı darbeler sonucu ayağına 10 dikiş atıldı.
YOLA KADAR KOVALADILAR Saldırıyı gerçekleştiren taraftarların alkollü olduğu iddia edilirken grubun konuk ekip başkanı ve yöneticilerini ana yola kadar kovaladıkları ileri sürüldü. Konuk ekip yöneticileri, karşılaşmada güvenlik bulunmadığını, bu duruma rağmen de hakemin karşılaşmayı başlatmakta sakınca görmediğini ifade etti. İSTENEN GÜVENLİK SAĞLANMADI Kandıra Çağdaşspor Kulübü, yaşanan olayların ardından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada karşılaşmayla ilgili olarak istenen güvenlik önleminin alınmadığı iddia edilirken, bu tür olayların önlenmesi için federasyon ve güvenlik güçlerinin dikkatli olmaları konusunda sağduyuya davet ettiklerini ifade ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑