Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Ali Asker Recep Dünya Üçüncüsü Oldu!

Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü lisansli sporcusu ve aynı zamanda antrenörü Ali Asker Recep büyük erkekler bocce volo şampiyonasında Dünya Üçüncüsü Oldu.

15 Mayıs 2024 Saat: 02:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 866 kez okunmuştur

Ali Asker Recep Dünya Üçüncüsü Oldu!
Ali Asker Recep Dünya Üçüncüsü Oldu!

Dünya Şampiyonasında Ülkemizi Teknik Direktör Yılmaz Güzelocak, Antrenör Niyazi Kutlay, Sporcular; Mehmet Can Yakın, Ali Asker Recep, Yasin Kaya, Umut Kalaycı, İnci Ece Öztürk ve Emine Dursun temsil ettiler.

Erkekler Röle'de yarışan Mehmet Can Yakın ve Ali Asker Recep ilk tur vurdukları 54 vuruşla, hem Türkiye rekorunu egale ettiler hemde çeyrek finale adlarını yazdırdılar. Çeyrek finalde Karadağ'ı eleyen sporcularımız yarı finalde Fransa'ya elenerek bronz madalyanın sahibi oldular. 

Kandıra Akçakocabey spor kulübü lisanslı oyuncusu ve antrenörü Ali Asker Recep milli sporcu olarak 20'den fazla Ülkenin katılım sağladığı Büyük erkekler Dünya Bocce Volo Şampiyonasında Dünya 3.’sü olarak Türkiye’ye gurur yaşattı. Kandıra Akçakocabey Spor Kulübünden Ali Asker Recep kürsüde Türk bayrağını gururla dalgalandırarak tüm dünyaya Türk sporunun kalitesini bir kez daha gösterirken hem Kandıra’ya hem de ilimize büyük bir gurur yaşattı.

Ali Asker Recep’in bu büyük başarısı, Türk spor camiasında gurur ve sevinçle karşılanırken, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş ve Kandıra Akçakocabey Spor kulüp başkanı Hakan Kocatürk Milli sporcu Ali Asker Recep'e teşekkür etti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑