Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Alaybey Mahallesi Camisi ibadete açıldı

Kandıra ilçesinde temeli 2020’de başlanan ve yapımı tamamlanan Alaybey Mahalle Camii, kılınan öğle namazıyla ibadete açıldı.

16 Ekim 2023 Saat: 23:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.368 kez okunmuştur

Alaybey Mahallesi Camisi ibadete açıldı
Alaybey Mahallesi Camisi ibadete açıldı

2020’de Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’nin ve hayırseverlerin desteğiyle başlanan Alaybey Mahalle Camii’nin açılışı ilçe protokolünün katılımı ile dualarla açıldı.

Yapılan caminin ibadete açılışına Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Mahmut Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ayaz, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Alaybey Mahalle Camii, 350 metrekare kapalı alana sahip, altında yaklaşık 250 metrekare sosyal tesisi, çift şerefe, geniş bahçesi ve yaklaşık 40 metre uzunlukta minaresi bulunuyor.

Açılış dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Alaybey Mahalle Cami Dernek Başkanı İlhan Erbay, caminin yapılmasında emeği geçen Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra belediyelerinin yanı sıra hayırseverlere teşekkür etti.

Erbay, "Hayırlarının kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni eder, kardeşlerimizin ölmüşlerine rahmet, kalanlarına da sıhhat ve selamet dilerim." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar tarafından yapılan dua ile cami ibadete açılarak ilk namaz kılındı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑